Denian

Üye
27 Ocak 2024
132
22
35
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar geçen hafta online iş başı mülakatında geri dönüş aldınız mı iş başı muayenesi ya da olumsuz dönüş?

Merhaba, hayır herhangi bir dönüş almadım. Geçen hafta perşembeye kadar mülakatlar devam ediyordu. Muhtemelen bu hafta dönüşler olacaktır diye beklemekteyiz. İnşAllah beklemenin sonucunda iyi haberler alırız

Muhtemelen yarından itibaren dönüş alırız bakalım ne olacak

Ben hepimiz birden olumsuz olacağımızı düşünmüyorum illaki birimize farklı bir dönüş yaparlar. Ayrıca biz işe alım mülakatına girdik yani sadece sınava girip de bekliyor olsak hiç dönüş yapılmadığı taktirde tabii ki olumsuz ama online yüzyüze mülakat yaptık bunun sonucunda olumlu veya olumsuz dönmeleri gerekiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.