Şimdi kayıt ol
Merhabalar 29/30 Nisan tarihlerinde sözlü mülakata girmiş olup da, olumlu veya olumsuz dönüş alan oldu mu?
kime sordunuz acaba benim özgeçmişte görüntülenmediben de aynı şekilde bekliyorum 1 hafta içinde dönüş sağlanır dediler
Henüz dönüş almamış olmak can sıkıcı hal almaya başladı..ben de aynı şekilde bekliyorum 1 hafta içinde dönüş sağlanır dediler
3 mart tarihinde bir başvurum olmuştusiz ne zaman başvuru yaptınız kariyer netten? ben nisan ayında yaptım fakat dönüş olmadi acaba üniversite öğrencisi olduğum için mi
Merhabalar. Email adresleri mevcut fakat dönüş sağlamıyorlar. Olumsuz değerlendirilmiş olabilirsiniz bilmiyorum ama. Bunun haricinde kariyer.net üzerinde Çelebi Hava Servisi bir kaç gün önce Yolcu Hizmetleri Memuru alımı açtı. Başvurmayı düşünürseniz bilgilendirmek istedim. Eski şirketim 5 sene çalıştım orada.Merhaba benim o tarihte online mülakatım vardı aradılar okulda sınavım olduğu için giremeceğimi başka gün ve saat için mail attığımı söyledim arayan kişiye tamam dönücekler dedi fakat hala herhangi bir dönüş yok. Havaşın genel bir insan kaynakları telefon numarası veya mail adresleri var mı bilgi verir misiniz lütfen.
Teşekkür ederim çelebide haftada kaç gün ve saat çalışıyordunuz. Havaşın adresini verebilir misiniz? Umarım olumsuz olmamıştır mazeretim vardı çünkü.Merhabalar. Email adresleri mevcut fakat dönüş sağlamıyorlar. Olumsuz değerlendirilmiş olabilirsiniz bilmiyorum ama. Bunun haricinde kariyer.net üzerinde Çelebi Hava Servisi bir kaç gün önce Yolcu Hizmetleri Memuru alımı açtı. Başvurmayı düşünürseniz bilgilendirmek istedim. Eski şirketim 5 sene çalıştım orada.
Merhaba ben de şimdi başvuru yaptım çelebi hava servisine . Alımlar tgs gibi mi oluyor online sınav vs süreçler var mı nasıl ilerleniyor. Bilgilendirebilir misin lütfenMerhabalar. Email adresleri mevcut fakat dönüş sağlamıyorlar. Olumsuz değerlendirilmiş olabilirsiniz bilmiyorum ama. Bunun haricinde kariyer.net üzerinde Çelebi Hava Servisi bir kaç gün önce Yolcu Hizmetleri Memuru alımı açtı. Başvurmayı düşünürseniz bilgilendirmek istedim. Eski şirketim 5 sene çalıştım orada.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.