Pozisyon veya İlan Adı
Yhm havaş
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba, geçen hafta çarşamba online sınava girdim. Perşembe günü başarılı bulundum ve Cuma online mülakat’a girdim. Dün de olumlu dönüş yaptılar eğitim 18 mayısta
Eğitime gittiniz mi nasıldı ne gösterdiler bir de erkekler için saç sakal mevzuatı ile ilgili bir şey söylendi mi acaba

Merhabalar, bir sonraki iş ilanında başvuru için kendimi hazırlamak istiyorum. Testlerin seviyeleri ve içerikleri hakkında kısa bir dönüş yaparsanız çok sevinirim.
Genel yetenek testleri sayısal ve sözel zeka ağırlıklı sorular içermekte İngilizce sınavlarında ise gramer,kelime ağırlıklı olmakta.Tabii testleri yapmakla bitmiyor speaking'te en önemli noktalarından birisi.Forumda adminlerimizin hazırladıkları örnek sınav soruları mevcut onlara göz atabilirsiniz.

• Like
Tepkiler: Alp52
Eğitime gittiniz mi nasıldı ne gösterdiler bir de erkekler için saç sakal mevzuatı ile ilgili bir şey söylendi mi acaba
8 yıllık eski havaş çalışanıyım. Sakal yasak ama sinek kaydı şart değil. Top sakal ve bıyık bırakabilirsin ama yanak kısımları traş mecbur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.