Pozisyon veya İlan Adı
Yhm havaş
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Heidi

Üye
29 Ocak 2026
3
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba, benim gibi geçen hafta aranan ve online mülakat sonrası dönüş bekleyen var mı? Olumlu olumsuz bir dönüş alabildiniz mi

Evet ben de 4 Mayıs tarihinde Online yüzyüze mülakata girdim gayet olumlu geçtiğini düşünüyorum genel olarak çok sıcakkanlı bir komisyon vardı İngilizce bi kaç
Soru sordular orta uzunlukta cevapladım ve tamamdır yeterli bu cevap bizim için denildi nerde oturduğumu sordular güzüergah olarak. Ama henüz bir dönüş almadım sizce ne zaman olur sizin mülakatlar nasıldı

Evet ben de 4 Mayıs tarihinde Online yüzyüze mülakata girdim gayet olumlu geçtiğini düşünüyorum genel olarak çok sıcakkanlı bir komisyon vardı İngilizce bi kaç
Soru sordular orta uzunlukta cevapladım ve tamamdır yeterli bu cevap bizim için denildi nerde oturduğumu sordular güzüergah olarak. Ama henüz bir dönüş almadım sizce ne zaman olur sizin mülakatlar nasıldı
Sınavı tamamladıktan sonra yüz yüze mülakat daveti gelmedi henüz bana.

Geçen hafta mülakata girenler olmuş onlar ne zaman sınava girmişler acaba ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.