Kendini tanıt en son izlediğin film hangi ülkelere gittin böyle sorup anlattığın şeye göre de soru soruyorlar detaylandırıyorlar. Türkçe sorular yolcuların bazı durumları hakkında ne yapardı kendini nasıl motive edersin hedeflerin nedir? Gibi sorular cv ne göre soru soruyorlar
Merhaba, öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun. Bende yakın zamanda mülakata gireceğim. Mülakat genel olarak ingilizce mi ilerliyor yoksa yarı ingilizce yarı türkçe mi?

Merhaba, öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun. Bende yakın zamanda mülakata gireceğim. Mülakat genel olarak ingilizce mi ilerliyor yoksa yarı ingilizce yarı türkçe mi?
İlk başta nasıl ilerleyeceğini anlatıyorlar. İlk önce Türkçe sonra İngilizce Türkçe kısım ağırlıklı sorularda İngilizcede sizin söylediğiniz cümlelere bağlı konu açıyorlar en son bilgilendirme genel

• Like
Tepkiler: AviationB
Öncelikle mülakatım bitti sonuç ne olur bilmiyorum ama kendinizi iyi ifade etmeniz gerekiyor İngilizce sorular kolaydı ama açıklama bekliyorlar 2 kişi vardı mülakatta ikiside yetkili kişiler ve çok tatlılarda çok samimi bir ortam o yüzden gerginliğe gerek yok mülakatı online yapıyorlar bakalım sonuç ne olursa :)
Merhaba bugun genel yetenek sinavina gireceğim bu sınavdan ve daha sonra mülakatta sorulacak Türkçe ve özellikle İngilizce sorulardan bahseder misiniz?

Merhaba bugun genel yetenek sinavina gireceğim bu sınavdan ve daha sonra mülakatta sorulacak Türkçe ve özellikle İngilizce sorulardan bahseder misiniz?
Ben şu an eğitimdeyim mart 20 iş başı. İngilizce genelde kendini tanıt cvne yazdığın durumlar ile alakalı sorular soruyor en son ne izledin ne anlatıyordu izlediğin film. Türkçe sorular kişiye özel herkese farklı sormuşlar.

Ben şu an eğitimdeyim mart 20 iş başı. İngilizce genelde kendini tanıt cvne yazdığın durumlar ile alakalı sorular soruyor en son ne izledin ne anlatıyordu izlediğin film. Türkçe sorular kişiye özel herkese farklı sormuşlar.
genel yetenek sinavina girdikten sonra sırasıyla süreç nasil ilerledi sizin icin

operasyon memuru tam olarak görev tanımı nedir ve vardiyalı mıdır bilgisi olan varsa paylaşabilir mi

arkadaşlar bana bugün mesaj geldi online sınavlar bugun 15.00 da başlayıp yarın 22.00 da bitecek size gönderilen mailden linke tıklayıp sınavınıza girebilirsiniz diye fakat hiçbir mail gelmedi ne yapmam gerekiyor ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.