Havaş alım süreci ve insan kaynakları e-mail

Personal

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar, geçen hafta havaştan işe alım sürecimin başlatıldığına dair mesaj aldım, pazar günü gelen sınav linkinden katılıp sınavları tamamladım, sınavlar kolaydı ve pazar günü 23.55'de sınav süreci bitti, geri dönüş ne zaman olur sizce, ve hangi birime alım yapılacağına dair herhangi bir belirtme yoktu bu konuda insan kaynakları ulaşabileceğim bir e-mail mevcut mudur?
@admin senin fikrin nedir bu konuda

Havadaki_biri

HavaPersonel.Com
Merhabalar arkadaşlar, geçen hafta havaştan işe alım sürecimin başlatıldığına dair mesaj aldım, pazar günü gelen sınav linkinden katılıp sınavları tamamladım, sınavlar kolaydı ve pazar günü 23.55'de sınav süreci bitti, geri dönüş ne zaman olur sizce, ve hangi birime alım yapılacağına dair herhangi bir belirtme yoktu bu konuda insan kaynakları ulaşabileceğim bir e-mail mevcut mudur?
@admin senin fikrin nedir bu konuda
Sınava bende girdim ama herhangi bir dönüş yok henüz

Havadaki_biri

HavaPersonel.Com
Öncelikle mülakatım bitti sonuç ne olur bilmiyorum ama kendinizi iyi ifade etmeniz gerekiyor İngilizce sorular kolaydı ama açıklama bekliyorlar 2 kişi vardı mülakatta ikiside yetkili kişiler ve çok tatlılarda çok samimi bir ortam o yüzden gerginliğe gerek yok mülakatı online yapıyorlar bakalım sonuç ne olursa :)

Konuyu okuyanlar;