Öncelikle iyi bayramlar dilerim. Ben Havacılık Yönetimi (İngilizce) Mezunuyum daha önce dış ticaret bölümünü ilk yılında bırakmıştım. Benim için uygun olmadığını düşündüğümden Havacılık Sektörü üzerinden ilerlemek istedim ve şu anda Türk Hava yolları kargo departmanlarından birinde çalışıyorum Turkish Cargo’da. Size nacizane tavsiyem 4 yıllık ilerlemek istediğiniz bir sektöre karar verdikten sonra DGS ile tamamlamanız ve akabinde kesinlikle İngilizcenizi iyi derecede geliştirmeniz olur. Halihazırda zaten iyiyse süper. Aynı zamanda 4 yıllık bölümü bitirirken öncesinde zorunlu değilse dahi örnek veriyorum Türk Hava Yollarının yanlış olmasın senede bir defa ya da iki defa açtığı takeoff ilanları var bunlara başvurmanız olur. Tabi bu sizin hedefleriniz doğrultusunda değişebilir . Asla kovalamaktan vazgeçmeyin mezun olmadan önce bu gibi şirketlerde staj fırsatı yakalamanız çok önemli ve ingilizceyi iyi konuşabilecek seviyeye getirmişseniz ya da getirirseniz bu evrede sizi çok ön plana atacaktır. Havacılık sektörü global bir sektör ve ingilizce her dail aranmaktadır. Sizin genel anlamda kendinizi geliştirmeniz bu yönde size çok fayda sağlayacak. Çevremde bölümümümden ingilizcesi iyi olan ve farklı dallardan saldıran vazgeçmeyen arkadaşlarım da aynı şekilde bu açılan ilanlardan başarılı bir şekilde geçtiler. Elimden geldiğimce toparlayıp bilgi vermeye çalıştım başarılar diliyorum. Asla vazgeçmeyin başarısızlıkların da başarıya giden en büyük adım olduğunu unutmayın