Pozisyon veya İlan Adı
Havacılık Yönetimi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba biraz daha detaylandırabilme şansınız var mı? istanbul düşünüyorum fakat mezunlarından sizin söylediğinize benzer çok duyum aldım. okuduğunuza pişman mısınız?
Benim okumaya başladığım dönem sektörde personel açığı vardı ve yhm ve harekat memurluğu için kadrolu alımlar epey fazlaydı. Son 1-2 yıldır ise gördüğüm kadarıyla istanbul dışında nerdeyse bütün istasyonlar sezonluk personel çalıştırıyor. Kadroya kalmak diğer istasyonlarda nerdeyse imkansız hale geldi. Anadoludaki birkaç havalimanında ise kadrolu olsa bile part time oluyor ve tahmin edebileceğiniz gibi maaşlar düşük oluyor. Pişmanlık konusunda ise kesinlikle okuması zevkli ve kolay bir bölüm ama tekrar fırsatım olsa benzer sıralamaki ingilizce işletme veya iktisat tarzı bir bölüm okurdum en azından başka sektörlerde de çalışma şansım olurdu.

• Like
Tepkiler: Novaasmm
Merhaba, önlisans sivil havacılık mezunuyum, dgs ile lisansa tamamlama planım var. Fakat havacılık yönetimi mezunu olmanın artık gerçekten bir yararı var mı emin değilim. Zorlayıp lojistik/işletme tarafına kaymak daha mı mantıklı? Havacılık sektöründe kalmak istiyorum ama malum durumlardan dolayı artık ne kadar mantıklı emin değilim.
Önlisans kalmak daha faydalı emin ol bölüm mezunu olmanın hiçbir artısı yok ben çok pişmanım açıkcası şuanki kafam o zamanki yaşlarımda olsa üniversitenin yanından geçmezdim o ayrı mesele de önlisansta çoğu alanda şansın yüksek başka bi alanda 2 yıllıktan daha rahat iş bulabilirsin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.