Önümüzdeki haftasonuna kadar geri dönüş yapmaları gerekiyor.

İnsan kaynakları ile iletişime geçmenizi öneririm.
Bugün mail attım umarım geri dönüş alırım. Peki böyle bir şey mümkün mü genelde cünkü online sınav maili başvuru sonrasında atılıyor diye biliyorum bana hiç mail gelmeyince olumsuz zannetmeye başlamıştım

• Like
Tepkiler: turuncu
Bugün mail attım umarım geri dönüş alırım. Peki böyle bir şey mümkün mü genelde cünkü online sınav maili başvuru sonrasında atılıyor diye biliyorum bana hiç mail gelmeyince olumsuz zannetmeye başlamıştım
gereksiz ve spam klasörlerinizi kontrol ettiniz mi ?
ajet kariyer sayfasında cvnizden mail adresinizi de kontrol etmenizi tavsiye ederim.
CV niz eğer pozisyon için uygunsa online sınav maili gönderiyorlar genelde.

Bende End. Müh bölümünden başvuru yapmıştım online sınava girdim sonrasnda dönüş gelmedi, bekliyorum hala.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.