Çok teşekkür ederim bende internet indirdiğim sorlara çalışıyorum. Çok istiyorum bu işe girmek 4 yıldır başvuru yaptım ama dönüş olmadı. Sonra bir bağlantı buldum ik bana gelin sizi sınava alalım dedi.. bende hazırlanıyorum işte

ingilizce testte son bölümde ingilizce paragraf veriyor onun türkçesini yazmamız isteniyor altına genel yetenek çok zorlayıcı değil türkçe ağırlıklı matematiksel bir şey yok
İngilizce konuşmada türkçe olarak pasaportunuzu ve biletinizi görebilir miyim ? Hangi ülkeden geliyorsunuz ? Hangi ülkeye gidiyorsunuz ? 10 numaralı kapı nerede ? Gibi sorular sorup ingilizce söylemenizi istiyor.
@Emircelik123 buraya bakanbilirsin

ingilizce seviyene göre kademen belirleniyor diyebilirim. dediğin maaş doğru profiler kademesi için ingilizce bilginiz yeterli görülürse interviewer olarak da başlıyabilirsiniz şuan 17.5 maaş 3 prim ile 20.5k maaş alıyorum.

her saat için servisi var devamlı gece vardiyası olmuyor. 15 günlük şeklinde açıklanıyor çalışma programın arkadaşlarınla değiştirebiliyorsun. Ve hali hazırda kış sezonuna geçtiğimiz için gece vardiyasına boğmuyolar şuan.

aktif olarak 1 senenin üstünde gözen çalışanıyım sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplayabilirim
şu an ücretleri nasıl ve olanakları nedir özel sağlık sigortası var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.