GÖZEN Gözen Vize Pasaport Memurluğu

endi

HavaPersonel.Com
Merhaba yarın dünya ticaret merkezinde mülakata gideceğim,bu firma ve pozisyon hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi ve mülakat hakkında bilgisi olan🙏🏻

admin

Admin
Moderatör
Gözen vize pasaport memurluğu mülakatı aşağıdaki şekilde gerçekleşiyor;

İngilizce mülakat, ingilizce test ve son olarak genel kültür testi yapılıyor. İngilizce klasik sektördeki sınavlara ek olarak çeviri de olabiliyor. İngilizce olarak verilen metni Türkçeye çeviriyorsunuz.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba yarın dünya ticaret merkezinde mülakata gideceğim,bu firma ve pozisyon hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi ve mülakat hakkında bilgisi olan🙏🏻
Çok üst düzey ingilizce istemiyorlar genel yetenek ingilizce test soruları veriyorlar ikisi toplamda 60 soru falan 30 genel yetenek 30 ingilizce 1 saat veriyorlar

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim cevaplarınız icin mülakatım olumlu geçti eğitim sürecim baslıyor🙏🏻
Hayırlı olsun eğitim yaklaşık 2 buçuk hafta sürüyor eğitim süreci sıkı biraz 5 tane sınav yapıyorlar ama geçersiniz kolay kolay eğitimde elemiyorlar

Mrnobody

HavaPersonel.Com
hakları nasıl acaba çalışma saatleri vs.
Çalışma saatleri biraz karışık onu işe başlamadan çözemezsiniz. Yemek vermiyorlar diye biliyorum onun yerine multined card veriyorlar. Servisleri gece vardiyasında falan evinizin önünden alıyor.

brkn1907

HavaPersonel.Com
Çalışma saatleri biraz karışık onu işe başlamadan çözemezsiniz. Yemek vermiyorlar diye biliyorum onun yerine multined card veriyorlar. Servisleri gece vardiyasında falan evinizin önünden alıyor.
Merhaba ben de mülakat daveti aldım bu testler mülakat sırasında yazılımı yapılıyor anlamadım bi de genel kültür de ne gibi sorular geliyor acaba

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba ben de mülakat daveti aldım bu testler mülakat sırasında yazılımı yapılıyor anlamadım bi de genel kültür de ne gibi sorular geliyor acaba
İlk işi falan anlatıyor şartlarını vs. Sonra biraz ingilizce devam edelim diyor ingilizcede çok fazla zorlamıyorlar basit şeyler kendinden bahseder miisin falan çok ileri bir seviye ingilizce istemiyorlar zaten en son olarakda iki tane yazılı test veriyor ingilizce ve genel yetenek ikisi toplamda 60-65 soru falan 1 saat süre veriyor onları çözüyorsun sonra biz size olumlu olumsuz yarına kadar dönüş yapcaz diyorlar

Mrnobody

HavaPersonel.Com
ingilizce testte son bölümde ingilizce paragraf veriyor onun türkçesini yazmamız isteniyor altına genel yetenek çok zorlayıcı değil türkçe ağırlıklı matematiksel bir şey yok
İngilizce konuşmada türkçe olarak pasaportunuzu ve biletinizi görebilir miyim ? Hangi ülkeden geliyorsunuz ? Hangi ülkeye gidiyorsunuz ? 10 numaralı kapı nerede ? Gibi sorular sorup ingilizce söylemenizi istiyor.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
ingilizce testte son bölümde ingilizce paragraf veriyor onun türkçesini yazmamız isteniyor altına genel yetenek çok zorlayıcı değil türkçe ağırlıklı matematiksel bir şey yok
İngilizce konuşmada türkçe olarak pasaportunuzu ve biletinizi görebilir miyim ? Hangi ülkeden geliyorsunuz ? Hangi ülkeye gidiyorsunuz ? 10 numaralı kapı nerede ? Gibi sorular sorup ingilizce söylemenizi istiyor.
gözende bildiğim kadar personel ihtiyacı şu sıralar fazla çok ingilizceye bakmıyorlar kendini tarzancada olsa ifade etmeye çalışmanızı istiyorlar önemli olan işe kabul edildikten sonra yaklaşık 2 buçuk haftalık verilen vize pasaport eğitimindeki teorik bilgiler onları kavrayabilmek önemli onlar için

brkn1907

HavaPersonel.Com
gözende bildiğim kadar personel ihtiyacı şu sıralar fazla çok ingilizceye bakmıyorlar kendini tarzancada olsa ifade etmeye çalışmanızı istiyorlar önemli olan işe kabul edildikten sonra yaklaşık 2 buçuk haftalık verilen vize pasaport eğitimindeki teorik bilgiler onları kavrayabilmek önemli onlar için
Teşekkür ederim iş tam olarak ne peki vize pasaport kontrolünü polisler yapıyor diye biliyorum kafam karıştı

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim iş tam olarak ne peki vize pasaport kontrolünü polisler yapıyor diye biliyorum kafam karıştı
Rica ederim .
Polislerde yapıyor ama onların yapması ile kalmıyor bir tek gözende türk hava yollarının luftansanın lot airlines wizz airlenesin falan vize pasaport kontrollerini yapıyor çoğunlukla thy uçuşları amerika ingiltere tel aviv vs. Yolcuların evrakları seyahat ediceği ülke için yeterli mi geçerli mi şüpheli bir durum var mı sahte evrak vs.başkasının pasaportuyla falan uçmaya çalışanlar gibi olayları önlemek amaçları şüpheli bir durum sezersen yolcuya mülakat yapıyorsun işte belli etmeden bazı sorular soruyorsun. Eğitim süreci yoğun ve sıkı hepsini anlatıyorlar kontuar bölgesinde ve gate bölgesinde yapıyorlar bu kontrolleri .

Mrnobody

HavaPersonel.Com
maaşları ve hakları hakkında bilginiz var mı?
Maaşlar ayın birinde yatıyor ilk ay 15 bin lira ilk aydan sonra 2500 lira primle 17500 almaya başlıyorsunuz yaklaşık 3000 bin tlde aylık multined carda yatıyor yemek parası mesai ücretleride ayın 15 inde yatıyor

brkn1907

HavaPersonel.Com
Ben de pazartesi eğitime başlıyorum bakalım neyle karşılaşıcaz maaş fena değil ama saatler sıkıntı gibi

Konuyu okuyanlar;