Çok üst düzey ingilizce istemiyorlar genel yetenek ingilizce test soruları veriyorlar ikisi toplamda 60 soru falan 30 genel yetenek 30 ingilizce 1 saat veriyorlarMerhaba yarın dünya ticaret merkezinde mülakata gideceğim,bu firma ve pozisyon hakkında bilgisi olan lütfen yazabilir mi ve mülakat hakkında bilgisi olan![]()
Hayırlı olsun eğitim yaklaşık 2 buçuk hafta sürüyor eğitim süreci sıkı biraz 5 tane sınav yapıyorlar ama geçersiniz kolay kolay eğitimde elemiyorlarTeşekkür ederim cevaplarınız icin mülakatım olumlu geçti eğitim sürecim baslıyor![]()
Kariyer.net de şuan aktif ilan ordan başvurabilirsinizbaşvuruyu nereden yaptınız?
Çalışma saatleri biraz karışık onu işe başlamadan çözemezsiniz. Yemek vermiyorlar diye biliyorum onun yerine multined card veriyorlar. Servisleri gece vardiyasında falan evinizin önünden alıyor.hakları nasıl acaba çalışma saatleri vs.
Merhaba ben de mülakat daveti aldım bu testler mülakat sırasında yazılımı yapılıyor anlamadım bi de genel kültür de ne gibi sorular geliyor acabaÇalışma saatleri biraz karışık onu işe başlamadan çözemezsiniz. Yemek vermiyorlar diye biliyorum onun yerine multined card veriyorlar. Servisleri gece vardiyasında falan evinizin önünden alıyor.
İlk işi falan anlatıyor şartlarını vs. Sonra biraz ingilizce devam edelim diyor ingilizcede çok fazla zorlamıyorlar basit şeyler kendinden bahseder miisin falan çok ileri bir seviye ingilizce istemiyorlar zaten en son olarakda iki tane yazılı test veriyor ingilizce ve genel yetenek ikisi toplamda 60-65 soru falan 1 saat süre veriyor onları çözüyorsun sonra biz size olumlu olumsuz yarına kadar dönüş yapcaz diyorlarMerhaba ben de mülakat daveti aldım bu testler mülakat sırasında yazılımı yapılıyor anlamadım bi de genel kültür de ne gibi sorular geliyor acaba
gözende bildiğim kadar personel ihtiyacı şu sıralar fazla çok ingilizceye bakmıyorlar kendini tarzancada olsa ifade etmeye çalışmanızı istiyorlar önemli olan işe kabul edildikten sonra yaklaşık 2 buçuk haftalık verilen vize pasaport eğitimindeki teorik bilgiler onları kavrayabilmek önemli onlar içiningilizce testte son bölümde ingilizce paragraf veriyor onun türkçesini yazmamız isteniyor altına genel yetenek çok zorlayıcı değil türkçe ağırlıklı matematiksel bir şey yok
İngilizce konuşmada türkçe olarak pasaportunuzu ve biletinizi görebilir miyim ? Hangi ülkeden geliyorsunuz ? Hangi ülkeye gidiyorsunuz ? 10 numaralı kapı nerede ? Gibi sorular sorup ingilizce söylemenizi istiyor.
Teşekkür ederim iş tam olarak ne peki vize pasaport kontrolünü polisler yapıyor diye biliyorum kafam karıştıgözende bildiğim kadar personel ihtiyacı şu sıralar fazla çok ingilizceye bakmıyorlar kendini tarzancada olsa ifade etmeye çalışmanızı istiyorlar önemli olan işe kabul edildikten sonra yaklaşık 2 buçuk haftalık verilen vize pasaport eğitimindeki teorik bilgiler onları kavrayabilmek önemli onlar için
Rica ederim .Teşekkür ederim iş tam olarak ne peki vize pasaport kontrolünü polisler yapıyor diye biliyorum kafam karıştı
Maaşlar ayın birinde yatıyor ilk ay 15 bin lira ilk aydan sonra 2500 lira primle 17500 almaya başlıyorsunuz yaklaşık 3000 bin tlde aylık multined carda yatıyor yemek parası mesai ücretleride ayın 15 inde yatıyormaaşları ve hakları hakkında bilginiz var mı?
Evet vardiya saatleri biraz karışıkBen de pazartesi eğitime başlıyorum bakalım neyle karşılaşıcaz maaş fena değil ama saatler sıkıntı gibi
hep gece vardiyası mı oluyor ya da servisi var mı?Evet vardiya saatleri biraz karışık