Tamamdır teşekkür ederim firma hakkında bilginiz var mı peki olumsuz yorum çok var
Rica ederim objektif olarak tüm firmalar için konuşuyorum unutmayın kimse iyi yorum yapmak için forum sitesi kullanmıyor indeed de ki yorumlar falan her firma da kötü yorum var dünyanın en iyi firmasında bile, benim kendi fikrim işinizi doğru düzgün yapıp prosedürler dışın da bişey yapmazsanız rahat rahat çalışırsınız bunu gözen için tek demiyorum tüm firmalar için bu dediklerim

• Like
Tepkiler: Aysefdnnn
Gözen holdingin genel basvurusuna basvuran var mıdır? Bu 7 aşamadan sonra olumlu olumsuz bilgi ne kadar zamanda geldi ve mülakat hakkında bilgi almak istiyorum. Ve genel başvuru hangi pozisyonları barındırıyor acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.