Gözen security şirketine vize pasaport görevlisi pozisyonu için iş görüşmesine gittim ve olumlu geçti ama işe başlamak konusunda kararsızım. İnanılmaz kötü şeyler okudum çalıştığınız günün ya da izin gününüzün gecesinde işe gitmek; düzensiz mesailer, işten ayrılırken tazminat ödenmesi gerekmesi, çıkan bazı insanların davalık olması gibi şeylerdi bunlar da. Lütfen çalışan ya da konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
14 vardiyası var 16.00da işten çıkıp gece 04.00da işe gidiyo arkadaşım yolda geçen süreyi dinlenme süresine dahil ediyolar günde iki kere işe gidiyo gibi oluyo sosyal hayata vakit ayıramıyo bile

• Like
Tepkiler: elfjuh
14 vardiyası var 16.00da işten çıkıp gece 04.00da işe gidiyo arkadaşım yolda geçen süreyi dinlenme süresine dahil ediyolar günde iki kere işe gidiyo gibi oluyo sosyal hayata vakit ayıramıyo bile
Hocam rica etsem eğitimde ne tarz sorular soruyorlar sınav da tamamen soruyu söylemeyin tabi ki am değiştirerek örnek alabilir misiniz arkadaşınızdan?

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum beni geçen hafta aramışlardı ancak dönemedim o an sonradan aradım açmadılar birkaç kere ben de 3 gün önce falan mesaj olarak böyle böyle diyerek yazdım ve cvmi ilettim bana Merhaba cv'niz bizde kalsın rica ederiz sorun yok duruma göre tekrardan dönüş yapabiliriz dediler sizce dönerler mi tekrar
Bir daha ilan görünce başvurun bence ama mesaileri çok sıkıntılıymış girmeden önce iyice düşünün derim

• Like
Tepkiler: meri09
Gözen security şirketine vize pasaport görevlisi pozisyonu için iş görüşmesine gittim ve olumlu geçti ama işe başlamak konusunda kararsızım. İnanılmaz kötü şeyler okudum çalıştığınız günün ya da izin gününüzün gecesinde işe gitmek; düzensiz mesailer, işten ayrılırken tazminat ödenmesi gerekmesi, çıkan bazı insanların davalık olması gibi şeylerdi bunlar da. Lütfen çalışan ya da konuyla ilgili bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Ne zaman çağrıldınız acaba? Hala dönüş bekleyenler de var benim gibi ama bilgi alabilir miyim?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.