İnstagram hikayelerde ilanlar var arkadaşlar güvenlik 24-27 pasaport vize için 30-36 bin tl maaş skalası artı yan hakları olduğu söylenir. Hangi yan haklar bilmiyorum. Sanırım sağlık sigortası fln.

• Like
Tepkiler: Mrnobody
gitmeyi düşünmüyorum interviewer pozisyonu için olduğunu nasıl anladınız? profiler de alınıyor mu acaba
Ben linkedinden o pozisyona başvurdum, ancak tabi ki İngilizce seviyeme göre beni profiler olarakta değerlendirebilirler. Aslında başvuru yaptığımız pozisyona göre değilde İngilizce seviyemize göre bir yere yerlestiriliyoruz.

Ben linkedinden o pozisyona başvurdum, ancak tabi ki İngilizce seviyeme göre beni profiler olarakta değerlendirebilirler. Aslında başvuru yaptığımız pozisyona göre değilde İngilizce seviyemize göre bir yere yerlestiriliyoruz.
ingilizce seviyesine göre yerleştirildiğini tahminen mi söylediniz yoksa öyle bir bilgi falan mı var?

Arkadaşlar profiler ve interviewer ne yapar bilen var mı bulamadım ne yaptılarını

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.