L
Leon718
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bu şirkette çalışan var mı şartlar nasıl?
Detay verebilir misiniz?rezildir (eski çalışan)
çalışma saatleri 15 vardiya. bazı güvenlik amirleri yani şefler yolcuların önünde çalışan personellere bağıra çağıra azarlanma yapmakta. B vardiyası yani kısa vardiya dediğimiz bir vardiyayı kafasına göre gün içinde sen mesaiden çıkmadan sana sormadan direkt uzatıyorlar. Yarın izinli olduğunu ve 17.00 gibi bir saat diliminde havalimanından çıktığı varsayalım eve 18.30 gibi girdin 2 saat sonra sana sms yolu ile '' YARIN Kİ İZNİNİZ İPTAL OLDU SABAH VARDİYASINA GELİNİZ'' ŞEKLİNDE VARDİYA SAATİNİ belirten bir sms ile ulaşıyorlar. Çalışanlara Güvenlik Amirlerinin yani Vize Pasaport Memurlarının ve Güveenliklerin Amirleri haklarını yiyor. Bazıları var isim vermek istemiyorum muhteşem insanlar. Bazı amirler sen işten çık diye elinden geleni yapıyor.Detay verebilir misiniz?
Bunu bende merak ediyorum. Haftaya mülakat planladılar interviewer pozisyonu için , sizde mi mülakata gireceksiniz?Arkadaşlar bu şirkette çalışan var mı şartlar nasıl?
Interwiever olanlar daha çok operasyon alıyorlar. Amerika operasyonlarına da bakıyorlar.Bunu bende merak ediyorum. Haftaya mülakat planladılar interviewer pozisyonu için , sizde mi mülakata gireceksiniz?
Profiler olanlar napıyor acaba genelde Kerim Bey bilginiz var miInterwiever olanlar daha çok operasyon alıyorlar. Amerika operasyonlarına da bakıyorlar.
Profiler ve Interwiever arasındaki farklar Maaş farkı ve Amerika Operasyonları farkı mevcut. Profiler olanlar Amerika operasyonlarına bakmaya yetkileri yoktur. Profiler olanlar Kazakistan ve Özbekistan operasyonlarına bakarlar bir yandan da ama Interwiever olanlar Kazakistan ve Özbekistan uçuş operasyonlarına genellikle bakmıyorlar.Profiler olanlar napıyor acaba genelde Kerim Bey bilginiz var mi
Teşekkür ederimProfiler ve Interwiever arasındaki farklar Maaş farkı ve Amerika Operasyonları farkı mevcut. Profiler olanlar Amerika operasyonlarına bakmaya yetkileri yoktur. Profiler olanlar Kazakistan ve Özbekistan operasyonlarına bakarlar bir yandan da ama Interwiever olanlar Kazakistan ve Özbekistan uçuş operasyonlarına genellikle bakmıyorlar.
Hocam ingilizcemizin çok mu iyi olması gerekiyor?Profiler ve Interwiever arasındaki farklar Maaş farkı ve Amerika Operasyonları farkı mevcut. Profiler olanlar Amerika operasyonlarına bakmaya yetkileri yoktur. Profiler olanlar Kazakistan ve Özbekistan operasyonlarına bakarlar bir yandan da ama Interwiever olanlar Kazakistan ve Özbekistan uçuş operasyonlarına genellikle bakmıyorlar.
belirli bir seviyen olsun yeterli A2 Standart ise Profiler olabilirsin ve eğitimler zaten kolay Pasaport eğitimi ve vize eğitimi sınavlarını geçersinHocam ingilizcemizin çok mu iyi olması gerekiyor?
merhaba gözen şirketinde kontuar görevlisi nedir acaba tam olarak ?belirli bir seviyen olsun yeterli A2 Standart ise Profiler olabilirsin ve eğitimler zaten kolay Pasaport eğitimi ve vize eğitimi sınavlarını geçersin
gözende kontuar görevlisi pozisyonu yoktur. Profiler,Interwiever pozisyonları mevcutturmerhaba gözen şirketinde kontuar görevlisi nedir acaba tam olarak ?
gitmeyi düşünmüyorum interviewer pozisyonu için olduğunu nasıl anladınız? profiler de alınıyor mu acabaBunu bende merak ediyorum. Haftaya mülakat planladılar interviewer pozisyonu için , sizde mi mülakata gireceksiniz?
Ben linkedinden o pozisyona başvurdum, ancak tabi ki İngilizce seviyeme göre beni profiler olarakta değerlendirebilirler. Aslında başvuru yaptığımız pozisyona göre değilde İngilizce seviyemize göre bir yere yerlestiriliyoruz.gitmeyi düşünmüyorum interviewer pozisyonu için olduğunu nasıl anladınız? profiler de alınıyor mu acaba
Sizin ingilizceniz ne seviyede?Ben linkedinden o pozisyona başvurdum, ancak tabi ki İngilizce seviyeme göre beni profiler olarakta değerlendirebilirler. Aslında başvuru yaptığımız pozisyona göre değilde İngilizce seviyemize göre bir yere yerlestiriliyoruz.
ingilizce seviyesine göre yerleştirildiğini tahminen mi söylediniz yoksa öyle bir bilgi falan mı var?Ben linkedinden o pozisyona başvurdum, ancak tabi ki İngilizce seviyeme göre beni profiler olarakta değerlendirebilirler. Aslında başvuru yaptığımız pozisyona göre değilde İngilizce seviyemize göre bir yere yerlestiriliyoruz.
önceden çalışan bir arkadaşım söyledi. İnterviewer Amerika tarafına hizmet ettiği için daha kusursuz bi İngilizce isteniyormuşingilizce seviyesine göre yerleştirildiğini tahminen mi söylediniz yoksa öyle bir bilgi falan mı var?