Pozisyon veya İlan Adı
Gözen pasaport memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ayt istasyonu için süreç o şekilde değildi ist istasyonu için farklı olabilir ki zaten ayt için bilgi paylaştığımı söylemiştim
Extra olarak da ben zaten airsider ve interviewer profiler ayrımını anlattım detaylıca ayt istasyonunda amerika uçuşları olmadığı için sadece ingiltere uçaklarına bakıldığı için profiler ve interviewer gibi bir fark yoktu işi bilip bilmeden yanlış yönlendirme gibi bi ithamda bulunmanız çok komik

Ayt istasyonu için süreç o şekilde değildi ist istasyonu için farklı olabilir ki zaten ayt için bilgi paylaştığımı söylemiştim
Dış istasyonlarda interviewer ve profiler aynı oluyor int olarak alınıyorlar ama profiler olarak çalışıyorlar dediğiniz doğru aslında. Ama istanbulda int ve profiler farklı oluyor.

Tgs gibi şirket hekimleri mevcuttu ama extra istedikleri sağlık raporu da olmuştu özelden ya da devletten alabileceğin odyometri akciğer grafisi vs gibi iş güvenliği eğitimine gittiğimizde de şirket doktoru ile görüşmüştük spesifik sağlık mülakatı gibi bi durum ben görmedim ama ilaç kullanan ya da özel bi hastalığı olan arkadaşlar için durum öyle miydi bilmiyorum ve dediğim gibi bu ayt için di yalan söylediğimi ileten arkadaşlar var ama tecrübem bu şekildeydi umarım işine yarar
Tamamdır teşekkürler 🙏🏼

Merhaba ben de yaklaşık bir ay önce ayt için başvurdum henüz dönüş almadım mülakatlar hangi aylarda oluyordu hatırlıyor musunuz ?

Merhaba ben de yaklaşık bir ay önce ayt için başvurdum henüz dönüş almadım mülakatlar hangi aylarda oluyordu hatırlıyor musunuz ?
Merhaba benim girdiğim dönem bir grup mart ayında. Bir grup mayıs ayında alınmıştı bu sene nisanda başlayacak bir grup varmış sanırım daha ileriki aylarda alım olur mu bir bilgim yok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.