Pozisyon veya İlan Adı
Gözen pasaport memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İntervierwer daha kapsamlı oluyor genelde check-in bölgesinde yolcuya mülakat yapıyor profiller ise gate bölgesinde oluyor genelde ve pasaport kontrolü yaparak yolcuyu güvenlik aramasına yönlendiriyor airsider ise güvenlik görevlisi yolcu ve personel üst araması yapıyor. Eğtim oluyor pasaport kontrolü eğtimi alınıyor sonunda sınav oluyor ama kalan çok azla kişi olmaz. Servisler 21:00 ile 07:00 arası ev adrsinizden 07:00 ile 21:00 arası size yakın belirlenen en yakın duraktan alınıyor servis planması maksimum 110 dk olarak planlanıyor. İndeed de bulunan yorumlar genelde kötü olur oraya takılmayın bence şirketin 1500 personeli var 20 yıldır çalışandan tutun 15 yıllık personele kadar deneyim sahibi olmanız gereken bir şirket tavsiye ederim.

İntervierwer daha kapsamlı oluyor genelde check-in bölgesinde yolcuya mülakat yapıyor profiller ise gate bölgesinde oluyor genelde ve pasaport kontrolü yaparak yolcuyu güvenlik aramasına yönlendiriyor airsider ise güvenlik görevlisi yolcu ve personel üst araması yapıyor. Eğtim oluyor pasaport kontrolü eğtimi alınıyor sonunda sınav oluyor ama kalan çok azla kişi olmaz. Servisler 21:00 ile 07:00 arası ev adrsinizden 07:00 ile 21:00 arası size yakın belirlenen en yakın duraktan alınıyor servis planması maksimum 110 dk olarak planlanıyor. İndeed de bulunan yorumlar genelde kötü olur oraya takılmayın bence şirketin 1500 personeli var 20 yıldır çalışandan tutun 15 yıllık personele kadar deneyim sahibi olmanız gereken bir şirket tavsiye ederim.
Samet bey interviewer eğitiminde ki sınav için çok göz korkutuyorlar, cidden korkmaya gerek var mı yoksa eğitim iyi bir şekilde dinlenirse geçilebilecek bir sınav mı ?

Herşey için çok teşekkür ederim uzun zamandır aradığım sorulara cevap oldunuz efendim son bir şey daha sorucam eğitime gözen eğitmenleri mi giriyor dışarı dan eğitmen mi tutuyorlar şimdiden teşekkürler 🙏🏼
Kendi eğitmenleri oluyor eğtim departmanı var orda bulunan eğitmenler eğitim veriyor.

Samet bey interviewer eğitiminde ki sınav için çok göz korkutuyorlar, cidden korkmaya gerek var mı yoksa eğitim iyi bir şekilde dinlenirse geçilebilecek bir sınav mı ?
Dediğim gibi kalan çok az oluyor zaten orda anlatılan konularda soru soruyorlar eğitmeni dinler ve not alın dediği yerde notları alırsanız zaten kolaylıkla geçersiniz.

Rica ederim siz görüşmeye gitinizmi peki
Gitmedim ama telefon aldım değerlendireceğiz dediler ben her türlü senaryoya kendimi hazırlıyorum şu an İngilizce çalışıyorum, belki çok fazla soru soruyorum ama ne yapalım sormaktan başka elimden başka bişey gelmiyor ::))

Gitmedim ama telefon aldım değerlendireceğiz dediler ben her türlü senaryoya kendimi hazırlıyorum şu an İngilizce çalışıyorum, belki çok fazla soru soruyorum ama ne yapalım sormaktan başka elimden başka bişey gelmiyor ::))
İstanbul içinmi aldınız telefon ne dediler

İstanbul içinmi aldınız telefon ne dediler
Evet, işi anlattılar sadece ama bunun üzerinden 1 - 1.5ay geçti ve hala bi gelişme yok o yüzden bilemiyorum çağırırlar mı çağırmazlar mı belli değil henüz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.