Ü
Üye silindi 10753
Merhabalar yakin zamanda saglik raporunu teslim ettim o gorusme esnasinda doktor butun raporları inceledi ve akciger grafisinde nodul oldugu icin nodul buyuklugune dair ek tetkik istedi tomografi cekildim sonuclari goturdum 1mm cikti gogus hastaliklari uzman hekimide onay verdi onemli bir sey degil dedi ertesi gun doktor tarafından arandim bu sefer de sag gozumun basincinin 21 sol gozumun basincininda 22 oldugunu (sinirlar 20ymis) glokom tanisina girdiğini ve bunun icin medipol megada uzman hekim tarafindan glokom açısından degerlendirme ve muayneye dair ek tetkik istedi.
Sorum sudur ki ben randevu aldigim zaman glokom icin ne gibi test yapılır ve ortalama fiyat ne olur 2 derece miyopum onun disinda hicbir goz rahatsizligimin oldugunu dusunmuyorum olsaydi illaki sonuclarini yasardim diye dusunuyorum bilgisi olan var mıdır surec nasil ilerliyor su ana kadar saglik raporlarına yuksek bir miktar bayildim her gecen gun bu miktar daha da artiyo asiri stres icindeyim ayriyetten onceki ek tetkige bir sey soylememesi olumlu kabul ettigi anlamina mi geliyor lutfen yardımcı olun pandemi zamaninda goz tansiyonu icin olcum yaptirmistim herhangi bir sorun yoktu
@rsi @indigo11
Sorum sudur ki ben randevu aldigim zaman glokom icin ne gibi test yapılır ve ortalama fiyat ne olur 2 derece miyopum onun disinda hicbir goz rahatsizligimin oldugunu dusunmuyorum olsaydi illaki sonuclarini yasardim diye dusunuyorum bilgisi olan var mıdır surec nasil ilerliyor su ana kadar saglik raporlarına yuksek bir miktar bayildim her gecen gun bu miktar daha da artiyo asiri stres icindeyim ayriyetten onceki ek tetkige bir sey soylememesi olumlu kabul ettigi anlamina mi geliyor lutfen yardımcı olun pandemi zamaninda goz tansiyonu icin olcum yaptirmistim herhangi bir sorun yoktu