Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurlugu
Merhaba tekrardan surecle ilgili bilgilendirme yapayim sabah 10daydi randevum 9.30 gibi gittim once goz olcumu yapildi doktor muayne etti oct ve kornea olcumu istedi bu iki testte belli oluyor dedi bence soylenilenin aksine baya tatli bir hanimefendiydi fistigim canim ablam falan diyodu bana jdhwkwj o yuzden korkarak gitmeyin gercekten yardımcı olmaya calisti bir sorun cikmadi bende sadece dogustan goz sinirlerim biraz egrikmis korneamda kalın oldugundan dolayi goz basincim biraz yuksek cikmis tekrar cektik 19 cikti imzalattim kapali zarfta aldim ortalama ucret olarak sgkli oldugum icin muayne ucretine 3250 diğer testlerede 12 13bin civarinda verdim ortalama 15 16 arasi diyebiliriz... ates pahalisi
paylaştığınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🥹 sizin adınıza da çok sevindim umarım ben de olumlu sonuçlarla dönebilirim. dediğiniz gibi ücreti ateş pahasıymış cidden yalnızca muayene ücreti bile fazla gelmişti bana şimdi ek testleri de duyunca şoka uğradım resmen. umarım bu kadar uğraşıyor oluşumuzum karşılığını alırız

paylaştığınız için teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🥹 sizin adınıza da çok sevindim umarım ben de olumlu sonuçlarla dönebilirim. dediğiniz gibi ücreti ateş pahasıymış cidden yalnızca muayene ücreti bile fazla gelmişti bana şimdi ek testleri de duyunca şoka uğradım resmen. umarım bu kadar uğraşıyor oluşumuzum karşılığını alırız
Kesinlikle katiliyorum bu kadar zamana ve emege deger bir sonuc olmalı birazdan ek tetkik belgelerini goturecegim UMARIM daha fazla bir sey cikmaz asiri yipratan bir surec gercekten ama medipoldeki hocadan korkmayin ben asiri korkarak gitmistim telas edecek bir sey yokmus megersem umarım sizinde sonucunuz guzel sonuclanir💝☺️

• Like
Tepkiler: gunes
Kesinlikle katiliyorum bu kadar zamana ve emege deger bir sonuc olmalı birazdan ek tetkik belgelerini goturecegim UMARIM daha fazla bir sey cikmaz asiri yipratan bir surec gercekten ama medipoldeki hocadan korkmayin ben asiri korkarak gitmistim telas edecek bir sey yokmus megersem umarım sizinde sonucunuz guzel sonuclanir💝☺️
Merhaba tekrardan 🙌🏻 doktorla görüştüm ben de ve çok şükür ki glokom olmadığını öğrendim. Sizinle aynı şekilde kornea ölçümü ve oct yaptılar sonuçlarım temiz çıktı. Stresten veya kendimi kastığım için daha önceden yüksek çıkmış olabileceğini söyledi doktor. Ve dediğiniz gibi gayet tatlı ve ilgili bir kadındı hiçbir sıkıntı yaşamadım o açıdan.
Belgelerimi sağlık birimine teslim ettim ve ik nın dönüş yapacağını söylediler. Siz bir dönüş aldınız mı? Elverişli raporu aldıktan sonra daha fazla bir sorun çıkmaması gerektiğini düşünüyorum ama tedirginim yine de.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba tekrardan 🙌🏻 doktorla görüştüm ben de ve çok şükür ki glokom olmadığını öğrendim. Sizinle aynı şekilde kornea ölçümü ve oct yaptılar sonuçlarım temiz çıktı. Stresten veya kendimi kastığım için daha önceden yüksek çıkmış olabileceğini söyledi doktor. Ve dediğiniz gibi gayet tatlı ve ilgili bir kadındı hiçbir sıkıntı yaşamadım o açıdan.
Belgelerimi sağlık birimine teslim ettim ve ik nın dönüş yapacağını söylediler. Siz bir dönüş aldınız mı? Elverişli raporu aldıktan sonra daha fazla bir sorun çıkmaması gerektiğini düşünüyorum ama tedirginim yine de.
Merhaba hayir henuz bir donus almadim malesef donus alsamda su an nasil yapacagimi bilmiyorum acikcasi baska bir sirkette yakin zamanda egitime baslayacagim bekledigimden hizli ilerledi surec

Merhaba bugun olumlu dönüş aldım size herhangi bir dönüş yapıldı mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.