Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Aradılar şimdi benide olumsuz nedenini sordum kontenjanlar dolduğu için ve operasyonel süreçten dolayı sürece devam edemiyoruz sizinle dediler.
Bana da aynısını soyledıler maalesef
Keşke önceden soyleseydınız dedım.
Bukadar bekleyıp olumsuz almak..
Dıl sınavından geçiyoruz, mülakat a uygun gıyınıp geliyoruz . Tecrubemız var. Anlamadım ne ıstıyorlar

Bana da aynısını soyledıler maalesef
Keşke önceden soyleseydınız dedım.
Bukadar bekleyıp olumsuz almak..
Dıl sınavından geçiyoruz, mülakat a uygun gıyınıp geliyoruz . Tecrubemız var. Anlamadım ne ıstıyorlar
Valla alınan kişi sayısını bir kenara koyuyorum ik neye göre eleme yapıyor bu işe alım sürecinde gerçekten merak ediyorum.

• Like
Tepkiler: edmonddantes
Valla alınan kişi sayısını bir kenara koyuyorum ik neye göre eleme yapıyor bu işe alım sürecinde gerçekten merak ediyorum.
Bende sordum kaç kısı aldınız dedım.
Bılgı veremem dedı.
Baştan beri bıt şey bilmiyoruz, bılgı veremıyoruz dıyorlar . Sırkete gırenlere basarılar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.