Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bir işe girmek istesen en az 6 ay calismani bekliyor olacaklar. 6 ay içerisinde ilan açılırsa mulakatlara sınavlara hazırlanmak ayrı stres bana çalışarak yürütülebilir gelmiyor. Çok talihsiz ve belirsiz bi durumdayız gercekten
Çok haklısınız hocam alımlar uzun sürüyor sonuçlanması uzun sürüyor mental ve manevi olarak yaşadığımız stres bambaşka oluyor tam oldu derken iptal olması bambaşka konu

Arkadaşlar pandemi gibi küresel bir kriz içinde bile havacılık sektörü kendini toparladı ve pandemi sonrasında peak dönemine geçti Orta Doğu krizi yıllardır zaten süren- son dönemlerde şiddetlenen bir durum, devletler her an ateşkes yapabilir veya tam tersi durum daha da büyüyebilir, Rusya-Ukrayna savaşı yıllardır devam ediyor( örneğin Rusya ayt basein kalesi) fakat savaşlar olsa bile şirketler ve çalışanları hayatlarına devam ediyor devam etmek zorunda. Varsayımlar yapıp kendimizi üzmek yerine durumun belirsiz ve zorlayıcı oldugunu realist bir şekilde kabul edelim fakat bu demek değil ki savaş yıllar boyu sürücek ve işsiz kalıcaz bu da tamamen pesimistçe oluyor, benim şahsi tavsiyem bir şeyleri kontrol edip planlamak yerine sadece bu bekleyişin zor olduğunu ama imkansız olmadığını ve yalnız olmadığınızı bilin....❤️❤️

hürmüzü daha uzun süre kapalı tutamazlar.
dünyayı ve kendi devletlerini resesyona sürükleyemezler. fed bugün açıklamalarında ekonomik istikrarı savaş bütçesi baltalıyor ve resesyon riski oluşturuyor dedi.
abd'nin iran gerginliğindeki savaş harcaması tam 30 milyar dolar.
en büyük uçak gemisini de ortadoğudan geri çağırıyor.
ne hikmetse iran ve bae hava sahası açıldı, uçuşlar başladı, çatışmalar ya hiç yok ya da çok bölgesel kalıyor, putin-trump bugün görüştü, prens (ingiliz) trump ile görüştü, iranın varil stoklama kapasitesi doldu ve petrol kuyularını durdurmak zorunda kalacak, bae opec'ten çıktı, önümüzde abd'de dünya kupası var, her ülkenin büyük gelir kapısı turizm var vs vs vs...

kısaca bu işi daha uzun süre sürdüremezler. sürdürüyorlarsa bilin ki burada havacılık olmaz derdimiz. allah korusun.

Ben de yakın vadede (2027 ortasına dek) ilan açılacağını sanmıyorum ancak bugün ilginç bir haberle karşılaştım. 23 Nisan tarihli habere göre TAFA 10 yeni Cessna alımı için anlaşma yapmış. Bunlardan bazıları bu yıl içerisinde teslim olacak şekilde planlanmış. Bu anlaşmayı yeni yönetimin yapması ve güncel tarihli olması geleceğe dair umutlandırdı beni. En azından şirket içerisinde uzun vadeli bir duraksama planı olsaydı bu anlaşmayı erteleyebilir veya hiç yapmayabilirlerdi.
(İlgili haberin orijinaline Textron Aviation sitesi Media Center bölümünden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında haber sayfaları da burayı kaynak göstererek paylaşmış.)
2027 ocakta 1 yıl olmuş olacak yedekler için. Tekrardan mı aynı sürece girecez yani?

Başlık kabin memurluğu olarak açılmış, kusura bakmayın karıştırmışım.
Ben cadet sürecine dair yazmıştım; kabin süreci ile ilgili bir bilgim veya öngörüm yok.

Ben de yakın vadede (2027 ortasına dek) ilan açılacağını sanmıyorum ancak bugün ilginç bir haberle karşılaştım. 23 Nisan tarihli habere göre TAFA 10 yeni Cessna alımı için anlaşma yapmış. Bunlardan bazıları bu yıl içerisinde teslim olacak şekilde planlanmış. Bu anlaşmayı yeni yönetimin yapması ve güncel tarihli olması geleceğe dair umutlandırdı beni. En azından şirket içerisinde uzun vadeli bir duraksama planı olsaydı bu anlaşmayı erteleyebilir veya hiç yapmayabilirlerdi.
(İlgili haberin orijinaline Textron Aviation sitesi Media Center bölümünden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında haber sayfaları da burayı kaynak göstererek paylaşmış.)
Siparişler 2023 veya 2024 de verilmişti teslimatlar 5 tanesi yıl sonu 5 tanesi gelecek yıl yapılacak,yeni verilmiş bir sipariş söz konusu değil

• Like
Tepkiler: tyrkae
Hocam yabancı medyada yayılan o haber yanlış. Siparişleri 2 sene önce verilmişti. Kırmızı profil renkli havacılık hesabı düzeltip tekrar yayınladı onu.

Bugün Murat Şeker ve Abdülkerim Çay, son 3 senede iştirakler hariç 10 bin personel alımı yapıldığını, bu sene yeni istihdam yapılmasının planlanmayıp mevcut istihdamın korunacağını söylemiş. Malesef durum kötü gözüküyor. Herkes için hayırlısı olsun

Hocam yabancı medyada yayılan o haber yanlış. Siparişleri 2 sene önce verilmişti. Kırmızı profil renkli havacılık hesabı düzeltip tekrar yayınladı onu.

Bugün Murat Şeker ve Abdülkerim Çay, son 3 senede iştirakler hariç 10 bin personel alımı yapıldığını, bu sene yeni istihdam yapılmasının planlanmayıp mevcut istihdamın korunacağını söylemiş. Malesef durum kötü gözüküyor. Herkes için hayırlısı olsun
Tam olarak istihdam yapılmayacağını nerede söylemiş? Link paylaşır mısın?

Tam olarak istihdam yapılmayacağını nerede söylemiş? Link paylaşır mısın?
3 YILDA 10 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM

THY Genel Müdür (İnsan Kaynakları) Yardımcısı Abdülkerim Çay ise, “Son 3 yılda iştiraklerimiz hariç 10 bin yeni istihdam sağladık. Bu yıl istihdamı korumayı planlıyoruz” bilgisini paylaştı.

Böyle yazıyor ben de şimdi gördüm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.