Ne zaman kapanir sizceBunu THY İk'sı dahi bilemez. Pandemi dönemi gibi bir belirsizlik hakim. İran mevzusu ne zaman kapanırsa o zaman alımlar başlar
İsrailin, normal bir yönetime yaptıramayacakları tüm pis işleri Trump'a yaptırabileceklerini düşünüyorum. 2029 Ocağa kadar Trump iktidarda kalacak, bu süreye kadar savaş devam eder demiyorum fakat kesinlikle b ve c planlarınız olsun. En kötü senaryoya göre hazırlanmakta fayda var.Ne zaman kapanir sizce
Umarım o kadar ötelemezler. Sürecin sonuna kadar gelmişken hem pace a’ya hem pace c’ye tekrardan girmemiz tuhaf bir durum olur. İstanbul’a gidip gelmek de masraf sonuçta. Belki yaş durumunu gözeterek Aralık sonunda açarlar. İnşallah öyle olur.Ben de yakın vadede (2027 ortasına dek) ilan açılacağını sanmıyorum ancak bugün ilginç bir haberle karşılaştım. 23 Nisan tarihli habere göre TAFA 10 yeni Cessna alımı için anlaşma yapmış. Bunlardan bazıları bu yıl içerisinde teslim olacak şekilde planlanmış. Bu anlaşmayı yeni yönetimin yapması ve güncel tarihli olması geleceğe dair umutlandırdı beni. En azından şirket içerisinde uzun vadeli bir duraksama planı olsaydı bu anlaşmayı erteleyebilir veya hiç yapmayabilirlerdi.
(İlgili haberin orijinaline Textron Aviation sitesi Media Center bölümünden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında haber sayfaları da burayı kaynak göstererek paylaşmış.)
Ajet icin de surekli yeni ucak geliyor. 2026 sonuna kadar filodaki ucak sayisi oldukca artacak. Yeni ucaklar da teslim ediliyor. Bence bunu da iptal edebilirlerdiBen de yakın vadede (2027 ortasına dek) ilan açılacağını sanmıyorum ancak bugün ilginç bir haberle karşılaştım. 23 Nisan tarihli habere göre TAFA 10 yeni Cessna alımı için anlaşma yapmış. Bunlardan bazıları bu yıl içerisinde teslim olacak şekilde planlanmış. Bu anlaşmayı yeni yönetimin yapması ve güncel tarihli olması geleceğe dair umutlandırdı beni. En azından şirket içerisinde uzun vadeli bir duraksama planı olsaydı bu anlaşmayı erteleyebilir veya hiç yapmayabilirlerdi.
(İlgili haberin orijinaline Textron Aviation sitesi Media Center bölümünden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında haber sayfaları da burayı kaynak göstererek paylaşmış.)
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.