Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Shinrai

Üye
22 Şub 2026
20
6
0
Meslek
Kabin
Gelecek Alımlar THY başta olmak üzere diğer hava yolları için hangi aylar başlar?

Bunu THY İk'sı dahi bilemez. Pandemi dönemi gibi bir belirsizlik hakim. İran mevzusu ne zaman kapanırsa o zaman alımlar başlar

• Like
Tepkiler: sunny ve Laviniaa
Aynı konu haftalardır belirsizliğini koruyor eski başlıklarda yazılanları okuyabilirsiniz

Ne zaman kapanir sizce
İsrailin, normal bir yönetime yaptıramayacakları tüm pis işleri Trump'a yaptırabileceklerini düşünüyorum. 2029 Ocağa kadar Trump iktidarda kalacak, bu süreye kadar savaş devam eder demiyorum fakat kesinlikle b ve c planlarınız olsun. En kötü senaryoya göre hazırlanmakta fayda var.

Ben de yakın vadede (2027 ortasına dek) ilan açılacağını sanmıyorum ancak bugün ilginç bir haberle karşılaştım. 23 Nisan tarihli habere göre TAFA 10 yeni Cessna alımı için anlaşma yapmış. Bunlardan bazıları bu yıl içerisinde teslim olacak şekilde planlanmış. Bu anlaşmayı yeni yönetimin yapması ve güncel tarihli olması geleceğe dair umutlandırdı beni. En azından şirket içerisinde uzun vadeli bir duraksama planı olsaydı bu anlaşmayı erteleyebilir veya hiç yapmayabilirlerdi.
(İlgili haberin orijinaline Textron Aviation sitesi Media Center bölümünden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında haber sayfaları da burayı kaynak göstererek paylaşmış.)

Ben de yakın vadede (2027 ortasına dek) ilan açılacağını sanmıyorum ancak bugün ilginç bir haberle karşılaştım. 23 Nisan tarihli habere göre TAFA 10 yeni Cessna alımı için anlaşma yapmış. Bunlardan bazıları bu yıl içerisinde teslim olacak şekilde planlanmış. Bu anlaşmayı yeni yönetimin yapması ve güncel tarihli olması geleceğe dair umutlandırdı beni. En azından şirket içerisinde uzun vadeli bir duraksama planı olsaydı bu anlaşmayı erteleyebilir veya hiç yapmayabilirlerdi.
(İlgili haberin orijinaline Textron Aviation sitesi Media Center bölümünden ulaşabilirsiniz. Bunun dışında haber sayfaları da burayı kaynak göstererek paylaşmış.)
Umarım o kadar ötelemezler. Sürecin sonuna kadar gelmişken hem pace a’ya hem pace c’ye tekrardan girmemiz tuhaf bir durum olur. İstanbul’a gidip gelmek de masraf sonuçta. Belki yaş durumunu gözeterek Aralık sonunda açarlar. İnşallah öyle olur.

Ajet icin de surekli yeni ucak geliyor. 2026 sonuna kadar filodaki ucak sayisi oldukca artacak. Yeni ucaklar da teslim ediliyor. Bence bunu da iptal edebilirlerdi

Bir işe girmek istesen en az 6 ay calismani bekliyor olacaklar. 6 ay içerisinde ilan açılırsa mulakatlara sınavlara hazırlanmak ayrı stres bana çalışarak yürütülebilir gelmiyor. Çok talihsiz ve belirsiz bi durumdayız gercekten

• Like
Tepkiler: sunny
Arkadaşlar evet böyle bi haber var lakin alımları şimdilik bağlayan bir durum değil TAFA cadet pilot yetiştirdiği gibi aynı zamanda ihalelere katılıyor şuan ki kapasite arttırımı 3240 saatlik seçme uçuşları ve gelecekte yapılacak benzer işbirlikleri, ihaleler için aynı zamanda gelecekte kendi pilotlarını eğitmeye devam edecek.

Ajet’in uçak siparişleride verileli epey bir süre olmuştu filonun gençleşmesi için yıl sonuna kadar teslimatı tamamlanacak 61 uçak vardı bunların bazısı geldi.

Thy’nin 8.166 kokpit 16.211 kabin üyesi var 31 Mart itibariyle

Ajet’in şuan 3.517 personeli var uçucu ekiplerle birlikte

Ortaklığa mantıklı gelen iş fikirlerine tabiki devam edecekler ancak alım süresi şimdilik uçak teslimatlarıyla senkronize işlemiyor maalesef yoksa ajette alımlarına devam ederdi…

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.