Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Olumluyu geçtim bugün de OLUMSUZ geri dönüş yok galiba kimseye :) gülüyorum artık olumsuz cevap bile alamıyoruz cevapsız kaldık :)) telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama olmayacak bilmiyorum 😅😅
Ben de görüştüm olumlulara dönüş yaptık aranmadıysanız büyük ihtimalle olumsuzdur dedi .Ben de bu kadar beklemeseydik keşke dedim maalesef operasyonel aksaklıklar oldu vs dedi.Gayet de güzel geçmişti kalkıp şehir dışından gittiğime mi üzüleyim yoksa bu kadar beklediğime mi bilmiyorum.Ama bir daha bu şirkete iş başvuru yapmayacağımdan eminim.

Arkadaşlar ben bugün aradım aranmayanlar için sürecin olumsuz olduğunu bir kaç gün içinde olumsuzlara bilgi verileceğini söylediler. Alım sürecinin de bittiğini söylediler. Garip bir şirket.. parça parça iş yapıyorlar ayrıca arayarak bilgi vermek ne alaka onu da anlamadım olumsuzlara toplu bir sms ya da mail atılabilirdi. 3 hafta önce olumsuz olarak dönüş alanlar da vardı o sırada bizlere neden dönüş yapılmadı onu hiç anlamadım zaten. Boşuna boşuna beklettiler. Herkese iş hayatında bol şans diliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.