Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Da45

Üye
24 Ara 2025
3
0
0
Meslek
Kokpit
Arkadaşlar merhaba,

Tam filo planlama maili beklerken süreç durdurma maili alan kaç kişiyiz görmek istedim. Class-1'ini teslim etmiş, sağlık dahil olumlu alan ve filo planlaması maili beklerken süreç durdurma maili alan arkadaşlar yazabilirse sayımızı görebiliriz. Hepinize iyi günler diliyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Tam filo planlama maili beklerken süreç durdurma maili alan kaç kişiyiz görmek istedim. Class-1'ini teslim etmiş, sağlık dahil olumlu alan ve filo planlaması maili beklerken süreç durdurma maili alan arkadaşlar yazabilirse sayımızı görebiliriz. Hepinize iyi günler diliyorum.
Selamlar, aynı durumdayım. Wp gruplarındaki bilgilere göre 10 kişi kadar daha olduğunu söyleyebilirim

Arkadaşlar ek olarak class 1 verip filo bekleyen adaylar eğer geri ilan açılırsa tekrardan kurul mülakatına girecek mi gelen mailde kurul mülakat süresi 3 ay geçerli olarak yazıyordu.

Ben o konuda tam emin olamadım

Gelen süreç durduruldu mailinde aşağıdaki gibi bir paragraf var

''Yeni ilan döneminde belge kontrolü dahil olmak üzere tüm süreç sıfırdan mı başlayacak?
İşe alım standartlarımızın ve aday bilgilerinin güncelliğinin korunması amacıyla, yeni bir ilana
başvurmanız durumunda güncel tarihli belge ibrazı talep edilecektir. Adaylarımızın süreci, belge
kontrolü akabinde geçerlilik süreleri doğrultusunda belirlenecek olan aşama ile devam ettirilecekti''

İçinde tıklanabilir link var ve link geçerlilik sürelerini gösteriyor.

PDF'ten alıntı
Take-Off Cadet değerlendirme süreçlerinin geçerlilik süreleri;
Online İngilizce Testi için 1 yıl,
PACE-A (Psikometrik Test Değerlendirmeleri) için 2 yıl,
PACE-B (Yetkinlik Değerlendirmesi) süreci için 2 yıl,
PACE-C (İnsan Kaynakları ve İş Birimi TeknikDeğerlendirmesi) süreci için 3 ay olacaktır.

Gelen süreç durduruldu mailinde aşağıdaki gibi bir paragraf var

''Yeni ilan döneminde belge kontrolü dahil olmak üzere tüm süreç sıfırdan mı başlayacak?
İşe alım standartlarımızın ve aday bilgilerinin güncelliğinin korunması amacıyla, yeni bir ilana
başvurmanız durumunda güncel tarihli belge ibrazı talep edilecektir. Adaylarımızın süreci, belge
kontrolü akabinde geçerlilik süreleri doğrultusunda belirlenecek olan aşama ile devam ettirilecekti''

İçinde tıklanabilir link var ve link geçerlilik sürelerini gösteriyor.

PDF'ten alıntı
Take-Off Cadet değerlendirme süreçlerinin geçerlilik süreleri;
Online İngilizce Testi için 1 yıl,
PACE-A (Psikometrik Test Değerlendirmeleri) için 2 yıl,
PACE-B (Yetkinlik Değerlendirmesi) süreci için 2 yıl,
PACE-C (İnsan Kaynakları ve İş Birimi TeknikDeğerlendirmesi) süreci için 3 ay olacaktır.
Bu bilgiler sanıyorum SSS kısmında yer alıyordu. Dolayısıyla bunlar genel açıklamalar. Bildiğim kadarıyla filo ataması aşamasında olanlara gelen mailde bu geçerlilik sürelerine dair bir bilgi yoktu. PACE-A,B,C aşamalarında olan adaylara geçerlilik sürelerinin de içerisinde bulunduğu ayrıca bir mail gitti diye biliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.