Pozisyon veya İlan Adı
THY Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu bilgiler sanıyorum SSS kısmında yer alıyordu. Dolayısıyla bunlar genel açıklamalar. Bildiğim kadarıyla filo ataması aşamasında olanlara gelen mailde bu geçerlilik sürelerine dair bir bilgi yoktu. PACE-A,B,C aşamalarında olan adaylara geçerlilik sürelerinin de içerisinde bulunduğu ayrıca bir mail gitti diye biliyorum.
evet filo planlama aşamasındakilere gelen mailde geçerlilik süresi esas alınacaktır yazmıyordu. Aksine sağlık süreci ve belge kontrolü dışında başarıyla tamamlanan aşamalar dikkate alınabilecektir yazıyor. Ama benim fikrim süreç uzamaya devam ederse tekrar kurula çağırılabileceğimiz yönünde

Gelen mailde ön sağlık/filo ataması bekleyenler için sağlık aşamasından devam edeceğine dair "muğlak" bir açıklama yer alıyordu. Bence bu konuda net bir şey söylemek yerine duruma göre değerlendirecek olabilirler. Seneye kalması durumunda tekrardan kurula çağırabilirler. Yakın bir tarihte eylül, ekim gibi planlama yaparlarsa doğrudan ön sağlığa girmemizi de talep edebilirler. TAFA eğitim vermeye devam ettiği için son filoyla aramıza uzun süreler koyacaklarını sanmıyorum genel olarak crm hocaları da bu yönde konuşuyor ama belli de olmaz. petrol fiyatlarına bağlı.

Merhabalar, öncelikle hepinize geçmiş olsun umarım en kısa zamanda emeklerinizin karşılığını alırsınız. Bende crm aşmasında durduruldum. Olası bir devam durumunda crm için öneri verebilir misiniz ? Neler yapılmalı? neler büyütülüyor aslında önemli değil? Ve en önemlisi sağlık konusunda bilgi verir misiniz ? Teşekkürler

• Like
Tepkiler: birpilotadayı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.