Famous last words diyelim ama umarım haber verirler.Bı hafta içinde geri dönüş yapacağız dediler
Famous last words diyelim ama umarım haber verirler.Bı hafta içinde geri dönüş yapacağız dediler
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok açıklayıcı oldu, bende bı arkadaştan aynı bu şekilde işittim mülakata gittiğimiz gün, teşekkürler tekrardanDeğerli arkadaşlar merhabalar,
Evrak ve sağlık kontrolü süreçlerini başarıyla tamamlayıp teslim ettiniz. Peki, şimdi ne olacak?
Bu süreçte yaklaşık 15 iş günü süren bir güvenlik soruşturması gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda apron kartı ve personel kimlik kartı (ID kart) gibi işlemleriniz tamamlanır; bu dönemi sabırlı bir bekleme süreci olarak değerlendirebilirsiniz.
Eğitim için çağrıldığınız gün ise SGK girişiniz yapılıyor. Bu süreçleri bizzat yaşadık bu yüzden size de doğru şekilde aktarmış oldum.
Saygılarımla.
Değerli arkadaşlar merhabalar,
Evrak ve sağlık kontrolü süreçlerini başarıyla tamamlayıp teslim ettiniz. Peki, şimdi ne olacak?
Bu süreçte yaklaşık 15 iş günü süren bir güvenlik soruşturması gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda apron kartı ve personel kimlik kartı (ID kart) gibi işlemleriniz tamamlanır; bu dönemi sabırlı bir bekleme süreci olarak değerlendirebilirsiniz.
Eğitim için çağrıldığınız gün ise SGK girişiniz yapılıyor. Bu süreçleri bizzat yaşadık bu yüzden size de doğru şekilde aktarmış oldum.
Saygılarımla.
Bana da arandığınızda anlayın ki girişiniz yapılmıştır demişti ofiste ki beyefendi demek ki şuan bir 15 gün bekleme süremiz var ben 6-7 Ağustos gibi teslim etmiştim her şeyi peki siz hangi istasyondasınızDeğerli arkadaşlar merhabalar,
Saygılarımla.
Merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkürler acaba hangi base için bu süreçleri yaşadınız? Ben esb için marttan bu yana bekliyorum mülakat sonucumu ancak hiçbir dönüş alamadımDeğerli arkadaşlar merhabalar,
Saygılarımla.
Merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkürler acaba hangi base için bu süreçleri yaşadınız? Ben esb için marttan bu yana bekliyorum mülakat sonucumu ancak hiçbir dönüş alamadım
Lider hocamiz sabiha gökcende calisiyor yer hizmetlerinde oyle biliyorum onun orta ilerlemiştiBana da arandığınızda anlayın ki girişiniz yapılmıştır demişti ofiste ki beyefendi demek ki şuan bir 15 gün bekleme süremiz var ben 6-7 Ağustos gibi teslim etmiştim her şeyi peki siz hangi istasyondasınız
Bende 10 Ağustos'ta verdim dönüş olmadı. Dönüş alan varsa bu tarihte ve sonrasında evrak teslimatı yapan lütfen cevap yazsın5 ağustosta teslim ettim daha dönüş olmadı eğitim ile ilgili şu gün olur diye birşey söylediler mi
aynen hocam selamlar sizedeLider hocamiz sabiha gökcende calisiyor yer hizmetlerinde oyle biliyorum onun orta ilerlemişti
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.