Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Evet öncr SMS geliyor bizimle calisirmisin diye kabul ediyorsun link geliyor dolduruyorsun formu sonra seni mülakata davet ediyorlar toplu mülakata giriyorsun geçersen birebir mülakata alıyorlar orda kendini güzel tanitman lazım sana doncez diyorlar ertesi gün bir msj daha geliyor mulakatiniz olumlu sonuclandi diye bu sefer evrak lar ve sağlık muayenesi istiyor komple 2 gün sonraya gün veriyor 2 gün içinde bütün evraklari yapıp DTM de doktor muayenesine giriyorsun extradan e nabizina bütün geçmişine bakiyor hastalık varmı diye sonrasında seni aşağıya yolluyor bütün evraklari teslim ediyorsun ordaki memur sana sana dönüş yapicaz diyor ama bir tarih bir gün vermiyor ben 4 ağustostan beri bekliyorum olumlumu olumsuz mu hiç bir bilgim yok msj olarakta dönüş saglanmadi acaba msj geri dönüş alan oldumu arakadaslar iş burda tıkandı elendim diye düşünmeye başladım artık lütfen sonrasında msj alan varsa bilgi versin

Değerli arkadaşlar merhabalar,

Evrak ve sağlık kontrolü süreçlerini başarıyla tamamlayıp teslim ettiniz. Peki, şimdi ne olacak?

Bu süreçte yaklaşık 15 iş günü süren bir güvenlik soruşturması gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda apron kartı ve personel kimlik kartı (ID kart) gibi işlemleriniz tamamlanır; bu dönemi sabırlı bir bekleme süreci olarak değerlendirebilirsiniz.

Eğitim için çağrıldığınız gün ise SGK girişiniz yapılıyor. Bu süreçleri bizzat yaşadık bu yüzden size de doğru şekilde aktarmış oldum.

Saygılarımla.

Evrak ve sağlık kontrolü süreçlerini başarıyla tamamlayıp teslim ettiniz. Peki, şimdi ne olacak?

Bu süreçte yaklaşık 15 iş günü süren bir güvenlik soruşturması gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda apron kartı ve personel kimlik kartı (ID kart) gibi işlemleriniz tamamlanır; bu dönemi sabırlı bir bekleme süreci olarak değerlendirebilirsiniz.

Eğitim için çağrıldığınız gün ise SGK girişiniz yapılıyor. Bu süreçleri bizzat yaşadık bu yüzden size de doğru şekilde aktarmış oldum.

Saygılarımla.
Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. Gerçekten çok açıklayıcı oldu, bende bı arkadaştan aynı bu şekilde işittim mülakata gittiğimiz gün, teşekkürler tekrardan :)

Saygılarımla.

Saygılarımla.
Bana da arandığınızda anlayın ki girişiniz yapılmıştır demişti ofiste ki beyefendi demek ki şuan bir 15 gün bekleme süremiz var ben 6-7 Ağustos gibi teslim etmiştim her şeyi peki siz hangi istasyondasınız

Saygılarımla.
Merhaba öncelikle bilgilendirme için teşekkürler acaba hangi base için bu süreçleri yaşadınız? Ben esb için marttan bu yana bekliyorum mülakat sonucumu ancak hiçbir dönüş alamadım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.