Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

naruto231

Üye
24 Ocak 2026
4
0
0
Meslek
Akademik
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba, bir konuda fikir almak istiyordum.
Etihad Cabin Crew Open Day sürecine İstanbul’da katıldım. Final güne kadar geldim ve sonrasında İngilizce assessment maili aldım, onu da tamamladım. Ancak o zamandan beri herhangi bir geri dönüş almadım.
Geçenlerde aynı sürece katılan bir arkadaşımın yaklaşık iki hafta önce olumlu geri dönüş aldığını öğrendim. Ben de recruitment ekibine mail attım ve bana sürecin hâlâ incelendiği, yoğunluk nedeniyle zaman alabileceği şeklinde dönüş yaptılar.
Sizce bu tarz süreçlerde adaylara dönüşler farklı zamanlarda mı yapılıyor? Hâlâ değerlendirme altında olma ihtimali normal mi?
Teşekkür ederim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.