Çok teşekkür ederim bilgilendirme içinAklıma şimdi geldi. Takım çalışmasının ardından boy ölçümü ve dövme/yara izi kontrolü yaptılar. Bunun ardından elenenleri, devam edenleri söylediler![]()
Sizin İngilizce seviyeniz nedir acabaAklıma şimdi geldi. Takım çalışmasının ardından boy ölçümü ve dövme/yara izi kontrolü yaptılar. Bunun ardından elenenleri, devam edenleri söylediler![]()
Yani açık konuşmak gerekirse B2'ye çok yakınım diyebilirim. Etihad Open Day'ın ilk gününden çıktıktan sonra bize doldurttuğu forma Yazma-Okuma-Konuşma hepsine B2 yazdım zaten. Ancak gerek takım çalışmasında gerek kendimi tanıtmada herhangi bir zorluk çekmedim. Yani kısacası bu işe girebilmek için B2 olmanız çok çok yeter. Ancak tabi ki ekstra dil bilmek çok önemli artık ve o da şuanda ben de yok. Gerçekten sizi çok fazla ön plana çıkartıyor.Sizin İngilizce seviyeniz nedir acaba
Ben de 29 yaşındayım. Çağrılanların da ortalaması benim gördüğüm kadarıyla 24-28 yaş aralığıydı.Çağrılanların hepsi genç insan mıydı? beni direkt elediler yaş 28. 3 yıllık çağrı merkezi deneyimim ve b2 ingilizcem var
Üstad senin kabin memurluğu deneyimin var mı? veya genel olarak deneyimlerin neler? ben niye çağrılmadım 2. güne anlamadım. b2 seviye ing var benimde toefl belgem de var ama yok çağırmadılar. 3 yıllık çağrı merkezi deneyimim de bulunuyorBen de 29 yaşındayım. Çağrılanların da ortalaması benim gördüğüm kadarıyla 24-28 yaş aralığıydı.
Valla kardesim neye gore cagiriyorlar/eliyorlar emin degilim. Benim 10 yila yakin hizmet sektorunde tecrubem var. Ama yine de tam olarak neden ikinci gune cagirildim ya da neden elendigim hakkinda fikrim yok sadece ozelestiri yapabiliyorum.Üstad senin kabin memurluğu deneyimin var mı? veya genel olarak deneyimlerin neler? ben niye çağrılmadım 2. güne anlamadım. b2 seviye ing var benimde toefl belgem de var ama yok çağırmadılar. 3 yıllık çağrı merkezi deneyimim de bulunuyor
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.