Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Mayamisha

Üye
15 Mar 2026
13
1
0
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Selamlar bildiğiniz üzere dün open day günüydü. Bugün ikinci aşamayı tecrübe etmiş arkadaşlar deneyimlerini aktarabilirler mi?

Selamlar.
İkinci aşamada toplam 29 kişi vardı. İlk etapta bize bir gün öncesinde Assesment Day'e katılım şansı bulduğumuz mailin ek'inde verdikleri slayttan quiz yaptılar. Bu quiz "karoot" uygulamasından oyun şeklinde gerçekleşti. Quiz içeriği verdikleri slayt içeriği ve ve genel olarak Etihad hakkındaydı ve zor bir quiz değildi. Quizden sonra mola verdik. Ardından Takım Çalışması oldu. 6-7 kişilik gruplar olarak 4 farklı grup vardı. Takım çalışmasına girdiğimizde 3 farklı soru vardı ve 15 dakika düşünüp, değerlendirme ve 5 dakika içinde de sunum yapmamızı istediler. Toplam bu 20 dakikalık sürede Team Recruiter yanımızda oturup bizi gözlemledi. 15 dakikalık değerlendirmenin ardından (benim olduğum gruptan bahsediyorum) 5 dakika içerisinde herkesin söz alacağı şekilde soruları bölüştürdük ve konuştuk. Benim grubumdan 4 kişi son aşama olan Final Interwiev'e katılma şansı kazandı ancak ben bu aşamada elendim. Arkadaşlarımdan aldığım bilgiye göre de son aşamada ortalama 10 dakika mülakat yapmışlar. Bu kadar.
İyi günler:)

• Like
Tepkiler: admin
Sizin İngilizce seviyeniz nedir acaba
Yani açık konuşmak gerekirse B2'ye çok yakınım diyebilirim. Etihad Open Day'ın ilk gününden çıktıktan sonra bize doldurttuğu forma Yazma-Okuma-Konuşma hepsine B2 yazdım zaten. Ancak gerek takım çalışmasında gerek kendimi tanıtmada herhangi bir zorluk çekmedim. Yani kısacası bu işe girebilmek için B2 olmanız çok çok yeter. Ancak tabi ki ekstra dil bilmek çok önemli artık ve o da şuanda ben de yok. Gerçekten sizi çok fazla ön plana çıkartıyor.

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.