Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Merhaba, kendimizi tanıtacağımız bir video dışında ekstra 3 soru sorulacağı yazıyordu. Diğer 3 soru için kendimizi tanıttıktan sonra detay verdiğimiz cevaplar gibi düşünebilir miyiz o halde? Bir de tanıtım videosu için süre kısıtlaması yapılmış mı?
Teşekkür ederim şimdiden.
Google arattığınızda hemen sorular önünüze çıkıyor,inanılmaz basit sorular. Araştırınca hemen çıkıyor.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18176
1. Can you introduce yourself, including your height and relevant experience?
(Kendinizi boyunuz ve tecrübelerinizle birlikte tanıtır mısınız?)

2. Why do you want to work for Etihad Airways?
(Neden Etihad Airways’te çalışmak istiyorsunuz?)

3. Why do you want to become a cabin crew member?
(Neden kabin memuru olmak istiyorsunuz?)

4. What do you think are the main responsibilities of a cabin crew member?
(Sizce bir kabin memurunun temel sorumlulukları nelerdir?)

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18176

Teşekkür ederim, YouTube`dan izliyordum tam. 🙏🏻

Soruları kendinize dert etmeyin. Video çekim sürecine başladığınızda her soru arasında binlerce saat boşluğunuz var soruyu gördükten sonra. İstediğiniz kadar sınırsız çekim yapabilirsiniz. Kaydettiniz beğenmediniz mi? Yeniden çekebiliyorsunuz. O yüzden sürece başlayın soruları rahatça kendinizce cevaplayıp süreci tamamlayabilirsiniz.

buna benzer sorular mı yoksa direkt bunlar mı

Bana da mail geldi, YouTube da biraz araştırma yaptım karşıma bir video çıktı. Kadın video assessmenti gonderdikten sonra sabırlı olmanız gerekli ben 2 yıl sonra cevap aldım gibisinden konuştu. Böyle bir şey olabilir mi? Daha önce deneyen var mı Etihad'ı?

Bana da mail geldi, YouTube da biraz araştırma yaptım karşıma bir video çıktı. Kadın video assessmenti gonderdikten sonra sabırlı olmanız gerekli ben 2 yıl sonra cevap aldım gibisinden konuştu. Böyle bir şey olabilir mi? Daha önce deneyen var mı Etihad'ı?
süreç yavaş ilerliyor ancak 2 yıl çok fazla. genellikle 3-6 ay arası bekleniyor bir sonraki aşama için. herhalde o kadının ülkesine pek open day yapmıyorlar. türkiyeye en az 1 kere gelirler her sene,orada kabul alırsan sonraki süreç çok daha hızlıdır.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.