Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memuru
Introduce yourself dışında hiçbir soru aynı değildi bende. Toplamda 3 soru vardı zaten.
merhaba bende mail aldım fakat anlamadım önce kendimizi tanıtan bir video çekip linke mi yükleyeceğiz, daha linke tıklamadım bile tekrar açamazsam diye sonra sorular mı başlıyor sorular sözlü mü yazılımı ekranda çıkıyor soru cevap yaptıkdan sonra diğer soruya kendisi mi geçiyor kendimiz mi bir yere tıklıyoruz ilerleme nasıl oluyor ve en son size ne gibi sorular çıktı acaba cevap verirseniz memnun olurum?

merhaba bende mail aldım fakat anlamadım önce kendimizi tanıtan bir video çekip linke mi yükleyeceğiz, daha linke tıklamadım bile tekrar açamazsam diye sonra sorular mı başlıyor sorular sözlü mü yazılımı ekranda çıkıyor soru cevap yaptıkdan sonra diğer soruya kendisi mi geçiyor kendimiz mi bir yere tıklıyoruz ilerleme nasıl oluyor ve en son size ne gibi sorular çıktı acaba cevap verirseniz memnun olurum?
hayır gönderilen linke girdikten sonra süreç başlıyor. önce soruyu görüyorsunuz pratik yapmak için istediğiniz kadar vaktiniz var. Sonra ki aşamaya geçtiğinizde kayıt yapıyorsunuz direkt site üzerinden beğenmezseniz yeniden çekebiliyorsunuz. böyle böyle 3-4 soru var.

Google arattığınızda hemen sorular önünüze çıkıyor,inanılmaz basit sorular. Araştırınca hemen çıkıyor.
merhaba ben tam anlamadım mail aldım önce kendimi tanıtan bir video çekip sisteme mi yükleyeceğim sonra sorulara mı cevap vereceğiz cevaplarsanız sevinirim ilerleme nasıl oluyor sorular arasında kendimiz mi geçiyoruz soruları ?

hayır gönderilen linke girdikten sonra süreç başlıyor. önce soruyu görüyorsunuz pratik yapmak için istediğiniz kadar vaktiniz var. Sonra ki aşamaya geçtiğinizde kayıt yapıyorsunuz direkt site üzerinden beğenmezseniz yeniden çekebiliyorsunuz. böyle böyle 3-4 soru var.
teşekkür ederim peki benim sorularım farklıydı dediniz kendimizle alakalı sorular sormuyorlar mı size ne gibi sorular çıktı acaba?

teşekkür ederim peki benim sorularım farklıydı dediniz kendimizle alakalı sorular sormuyorlar mı size ne gibi sorular çıktı acaba?
soruları öğrenmenize en ufak ihtiyaç yok. sürece başladığınız vakitte gayet anlaşılır şekilde sizi yönlendiriyor. Sürece başlayın dediğimi anlayacaksınız. tek yapmanız gereken hazırlık kıyafetiniz ve saçınız.

soruları öğrenmenize en ufak ihtiyaç yok. sürece başladığınız vakitte gayet anlaşılır şekilde sizi yönlendiriyor. Sürece başlayın dediğimi anlayacaksınız. tek yapmanız gereken hazırlık kıyafetiniz ve saçınız.
teşekkür ederim çok heyecanlandım takılırım die korkuyorum kendimce aynanın karşısında tekrar yapıcaktım aslında video öncesi hem sakinleşmek hem odaklanmak için cevapların için çok minnettarım umarım olur hepimiz iiçin hayırlıısı

teşekkür ederim çok heyecanlandım takılırım die korkuyorum kendimce aynanın karşısında tekrar yapıcaktım aslında video öncesi hem sakinleşmek hem odaklanmak için cevapların için çok minnettarım umarım olur hepimiz iiçin hayırlıısı
hiçbir sorun yaşamazsınız. Heyecan mı yaptınız? Yeniden kaydedin en iyisi olana kadar hiç problem değil. Umarım Virtual Assesment'a davet alır, sonrasında harika bir kariyere başlarsınız. İyi şanslar!

• Like
Tepkiler: papatyaflz
Arkadaşlar ben videoları geçen hafta gönderdim fakat 2 gün önce bir hatırlatma e-maili gelmiş gereksiz kutusuna. 7 gün içinde videoları çekip göndermem gerekiyormuş ilk gelen maildeki linkten. Fakat dediğim gibi ben geçen hafta çekip göndermiştim zaten. Tekrar mı çekmem gerek bu durumda? Yoksa bir yanlışlık mı var ortada? Benimle aynı durumu yaşayan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.