Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Sirlolo

Üye
6 Ocak 2025
22
28
30
Selamlar herkese :) Burada sanırım ilk Etihad konusunu açan bendim ve 2025in başından beri şirketteyim. Sorularınız varsa bekliyorum sağlıcakla kalın

• Like
Tepkiler: Melomelomm
Merhabalar iyi çalışmalar dilerim, süreç ne kadar sürüyor ortalama olarak ve ne süreyle open day yapıyorlar Türkiyede, Emirates firması kadar sık gelmiyorlar sanırım

• Like
Tepkiler: Sirlolo
Merhabalar iyi çalışmalar dilerim, süreç ne kadar sürüyor ortalama olarak ve ne süreyle open day yapıyorlar Türkiyede, Emirates firması kadar sık gelmiyorlar sanırım
Merhaba teşekkürler öncelikle. Benim için open dayden itibaren 6 ay sürdü. Üç aşşağı beş yukarı hep böyle en erken alınan bu zamana kadar duyduğum 4 ay civarı Türkiyeden. Ve evet dediğin gibi pek sık gelmiyorlar 6 ayda bir diyebiliriz ortalama

İlk denemende giriş yapabildin mi? benim yaş 28. Yaş konusuna gelirsek problem mi sence? Çağrı merkezi deneyimim var 3 yıl ama uygun değil dediler openday de cvme...

Kaçıncı başvurunda alındın? ve yaşın kaç? yaşın bir avantajı var mı sence?
İlk başvurumda girdim 30 yaşındaydım başvurduğumda. Bir fark yarattığını düşünmüyorum. Her yaştan kişiyi görebiliyorsun şirkette çünkü ama genelde ekonomi ekibinde yaşı en büyük ben oluyorum :D

Son olarak giriş yapmadan önce kabin memurluğu deneyimin var mıydı? Kaç dil bildiğini de yazar mısın? Benim için ümit oldu yaşının 30 olması açıkçası. :D

Selamlar herkese :) Burada sanırım ilk Etihad konusunu açan bendim ve 2025in başından beri şirketteyim. Sorularınız varsa bekliyorum sağlıcakla kalın
Open Day ile ilgili önerileriniz nediirrr, nasıl hazırlanırsak daha iyi olur nelere dikkat edelim, ve çok tebrik ederim sizi🩷

Merhabalar öncelikle tebrik ederim emniyetli uçuşlarınız olsun. Aylık ortalama uçuş saatiniz ne kadar, mesleğin ilk aylarında uzun süren uçuşlar sizi nasıl etkiledi?🙏

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.