Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar iyi çalışmalar dilerim, süreç ne kadar sürüyor ortalama olarak ve ne süreyle open day yapıyorlar Türkiyede, Emirates firması kadar sık gelmiyorlar sanırım
Merhabalar iyi çalışmalar dilerim, süreç ne kadar sürüyor ortalama olarak ve ne süreyle open day yapıyorlar Türkiyede, Emirates firması kadar sık gelmiyorlar sanırım
Merhaba teşekkürler öncelikle. Benim için open dayden itibaren 6 ay sürdü. Üç aşşağı beş yukarı hep böyle en erken alınan bu zamana kadar duyduğum 4 ay civarı Türkiyeden. Ve evet dediğin gibi pek sık gelmiyorlar 6 ayda bir diyebiliriz ortalama
İlk denemende giriş yapabildin mi? benim yaş 28. Yaş konusuna gelirsek problem mi sence? Çağrı merkezi deneyimim var 3 yıl ama uygun değil dediler openday de cvme...
İlk başvurumda girdim 30 yaşındaydım başvurduğumda. Bir fark yarattığını düşünmüyorum. Her yaştan kişiyi görebiliyorsun şirkette çünkü ama genelde ekonomi ekibinde yaşı en büyük ben oluyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.