Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Sağlık belgesi istemediler birkaç evrak söylediler sağlık hariç. Yarın sabah gelmemi söyledi arayan şef

• Like
Tepkiler: Kedianası

Sağlık belgesi istemediler birkaç evrak söylediler sağlık hariç. Yarın sabah gelmemi söyledi arayan şef
Bayramdan önce güzel bir haber almışsınız, tebrik ederim. Evrak teslimini hemen yapmanız mı istendi acaba? Kalan gruplar için bayram öncesi dönüş olur mu merak ettim gerçekten

Yarın perşembe günü olacağı söylendi. Yarın evrak tesliminde ayrıntılı bilgi öğrenmeye çalışacağım sizler için
Hocam öncelikle hayırlı olsun, bizler içinde gittiğinizde olabildiğince bilgi edinmeye çalışırsanız çok sevinirim merakla bekleyeceğim kolay gelsin

merhaba cok tebrik ederim arandiginizda tam olarak ne söylendi saglik testi vs e nabiz kayitlarini kontrol etmeyecekler mi acaba? ben de ankara icin bekliyorum dönüş olmadı bilgi alirsaniz lütfen bize de aktarir misiniz

• Like
Tepkiler: yeppuda ve Osman06
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Yaklaşık olarak tam net bir sayı bilmiyorum ancak bir grup 4 haziranda eğitime başlayacağız. 26 Mayıs da ise sağlık tetkikleriyle birlikle birkaç evrak ile birlikte tekrardan evrak teslim yapmaya gidilecek. Akabinde bayram sonrası 4 haziranda eğitim yapılacaktır.

Teşekkür ederiz bilgi verdiğiniz için.
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Yaklaşık olarak tam net bir sayı bilmiyorum ancak bir grup 4 haziranda eğitime başlayacağız. 26 Mayıs da ise sağlık tetkikleriyle birlikle birkaç evrak ile birlikte tekrardan evrak teslim yapmaya gidilecek. Akabinde bayram sonrası 4 haziranda eğitim yapılacaktır.

Bugün kalabalık mıydınız acaba ? Bir umut arama bekliyoruz hala 😔

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.