Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar öncelikle selamlar. Yaklaşık olarak tam net bir sayı bilmiyorum ancak bir grup 4 haziranda eğitime başlayacağız. 26 Mayıs da ise sağlık tetkikleriyle birlikle birkaç evrak ile birlikte tekrardan evrak teslim yapmaya gidilecek. Akabinde bayram sonrası 4 haziranda eğitim yapılacaktır.
Bizim de son dakika gelişen bir durum oldu çünkü olumlu yanıt alanlar dün arandı bugün apron kartı işlemleri için havaalanına birkaç evrak teslim ettik. Son dakika öngörülen bir gelişme olduğu için tekrardan bir haber gelir mi kalanlara inanın ki hiçbir bilgim yok. Normalde hiçbir alım olmayacağı söylendi. Operasyonel yoğunluğun gidişatına bağlı tekrardan ne olacağı belli değil düşünüyorum.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.