Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Teşekkür ederim siz nasılsınız peki? Dua ediyorum süreciniz kolay geçsin diye💕
ya cok tatlısınız cok tesekkur ederim umuyorum ki bir gun birlikte calisiriz 🥰💝 bugun evraklari teslim ettim yarin egitime baslayacakmisiz 🥹
keske daha fazla bir sey ogrenebilseydim ama yani ya ik da bir sey bilmiyor ya da bir sey söylemek istemiyor bilemiyorum ogrenirsem mutlaka iletecegim 🙇‍♀️

• Like
Tepkiler: Cozzyplane
ya cok tatlısınız cok tesekkur ederim umuyorum ki bir gun birlikte calisiriz 🥰💝 bugun evraklari teslim ettim yarin egitime baslayacakmisiz 🥹
keske daha fazla bir sey ogrenebilseydim ama yani ya ik da bir sey bilmiyor ya da bir sey söylemek istemiyor bilemiyorum ogrenirsem mutlaka iletecegim 🙇‍♀️
Siz de çook tatlısınız ve de umarım mesai arkadaşı oluruz💖💖💕💕 Sizi tebrik ederim tekrardan. Bize umut verdiniz burdan haber vererek çok teşekkürler 🥹💕 Haber alırsanız ekstra lütfen yeni başlık açar mısınız burada 🥹🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.