Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Ocak 2026
34
16
5
Meslek
Kabin
herkese merhabalar esb icin 26 subatta mulakata girmistim bugun arandim yarin esenbogaya apron karti cikartmak icin evraklarimi teslim etmeye cagirildim. baska aranan var mi eskişehirden gelecegim var mi benim gibi sehir disindan gelen 🥹

herkese merhabalar esb icin 26 subatta mulakata girmistim bugun arandim yarin esenbogaya apron karti cikartmak icin evraklarimi teslim etmeye cagirildim. baska aranan var mi eskişehirden gelecegim var mi benim gibi sehir disindan gelen 🥹
Merhaba aynı gün girmişiz mülakata hala bekliyoruz. Saat kaçta arandınız? Rica etsem yarın benim gibi bekleyen arkadaşlar için bakar mısınız sizinle birlikte kaç kişi çağırıldı ve de alım devam edecek mi sorabilir misiniz?

Merhaba aynı gün girmişiz mülakata hala bekliyoruz. Saat kaçta arandınız? Rica etsem yarın benim gibi bekleyen arkadaşlar için bakar mısınız sizinle birlikte kaç kişi çağırıldı ve de alım devam edecek mi sorabilir misiniz?
saat 15.10da arandim. tabii ki ogrenmeye calisirim belki bolum bolum cagiriyorlardir hepimiz icin hayirlisi olsun 🥹

• Like
Tepkiler: Yavuzkuscu
Adınıza çok sevindim ve tebrik ederim. Yhm için girmiştim ben de mülata saat 10.00 da. Yarın sizden güncellemeler beklemedeyiz o halde
istanbul ticaret merkezinde mi girmistiniz sanirim sizi hatirliyorum isminizden. biraz sohbet etmistik ☺️ tabii ki bi gideyim size de öğrendiklerimi aktaririmm

istanbul ticaret merkezinde mi girmistiniz sanirim sizi hatirliyorum isminizden. biraz sohbet etmistik ☺️ tabii ki bi gideyim size de öğrendiklerimi aktaririmm
Evet orda girmiştim ben de birini hatırlıyorum sohbet etmiştim. Sonra Ankaraya çağırdılar. Sizi bu mülakatınızdan sonra esbden hiç aradılar mı yoksa direkt bugün mü iletişim kurdular

Çok alakasız olacak ama ESB için ilan açılmamıştı diye hatırlıyorum, sizler nereden başvurdunuz acaba? 🫠

Çok alakasız olacak ama ESB için ilan açılmamıştı diye hatırlıyorum, sizler nereden başvurdunuz acaba? 🫠
istanbul sabiha icin basvurmustuk sonra arayip esenbogayi dusunur musunuz dendi benim icin de daha iyi olacagini dusundugum icin kabul ettim bu sekilde gelisti. siz başvuru yapmis miydiniz nereye yaptiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.