herkese merhabalar esb icin 26 subatta mulakata girmistim bugun arandim yarin esenbogaya apron karti cikartmak icin evraklarimi teslim etmeye cagirildim. baska aranan var mi eskişehirden gelecegim var mi benim gibi sehir disindan gelen 
Merhaba aynı gün girmişiz mülakata hala bekliyoruz. Saat kaçta arandınız? Rica etsem yarın benim gibi bekleyen arkadaşlar için bakar mısınız sizinle birlikte kaç kişi çağırıldı ve de alım devam edecek mi sorabilir misiniz?herkese merhabalar esb icin 26 subatta mulakata girmistim bugun arandim yarin esenbogaya apron karti cikartmak icin evraklarimi teslim etmeye cagirildim. baska aranan var mi eskişehirden gelecegim var mi benim gibi sehir disindan gelen![]()
saat 15.10da arandim. tabii ki ogrenmeye calisirim belki bolum bolum cagiriyorlardir hepimiz icin hayirlisi olsunMerhaba aynı gün girmişiz mülakata hala bekliyoruz. Saat kaçta arandınız? Rica etsem yarın benim gibi bekleyen arkadaşlar için bakar mısınız sizinle birlikte kaç kişi çağırıldı ve de alım devam edecek mi sorabilir misiniz?
Adınıza çok sevindim ve tebrik ederim. Yhm için girmiştim ben de mülata saat 10.00 da. Yarın sizden güncellemeler beklemedeyiz o haldesaat 15.10da arandim. tabii ki ogrenmeye calisirim belki bolum bolum cagiriyorlardir hepimiz icin hayirlisi olsun![]()
istanbul ticaret merkezinde mi girmistiniz sanirim sizi hatirliyorum isminizden. biraz sohbet etmistikAdınıza çok sevindim ve tebrik ederim. Yhm için girmiştim ben de mülata saat 10.00 da. Yarın sizden güncellemeler beklemedeyiz o halde
Evet orda girmiştim ben de birini hatırlıyorum sohbet etmiştim. Sonra Ankaraya çağırdılar. Sizi bu mülakatınızdan sonra esbden hiç aradılar mı yoksa direkt bugün mü iletişim kurdularistanbul ticaret merkezinde mi girmistiniz sanirim sizi hatirliyorum isminizden. biraz sohbet etmistiktabii ki bi gideyim size de öğrendiklerimi aktaririmm
istanbul sabiha icin basvurmustuk sonra arayip esenbogayi dusunur musunuz dendi benim icin de daha iyi olacagini dusundugum icin kabul ettim bu sekilde gelisti. siz başvuru yapmis miydiniz nereye yaptinizÇok alakasız olacak ama ESB için ilan açılmamıştı diye hatırlıyorum, sizler nereden başvurdunuz acaba?![]()
Mülakata istanbulda girmemiş miydinizistanbul sabiha icin basvurmustuk sonra arayip esenbogayi dusunur musunuz dendi benim icin de daha iyi olacagini dusundugum icin kabul ettim bu sekilde gelisti. siz başvuru yapmis miydiniz nereye yaptiniz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.