Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba gerçekten çok teşekkür ederim hayırlı olsun inşallah sizin için 🙏🏻 Umarım çok mutlu olursunuz
saglik kurulundan elenebilirim ondan korkuyorum ben de. carsamba persembe gibi eğitime baslarsiniz vaktimiz kisitli hemen egitime baslicaksiniz dediler. donus yapilmayanlara da bence gelecek aylarda donus yapılabilir cunku ilk grup da bayram zamani alinmisti sonrasinda aylar sonra bize donduler insallah hepimiz için en hayirlisi olur cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin umarim bir gun beraber de calisiriz ✨💝

saglik kurulundan elenebilirim ondan korkuyorum ben de. carsamba persembe gibi eğitime baslarsiniz vaktimiz kisitli hemen egitime baslicaksiniz dediler. donus yapilmayanlara da bence gelecek aylarda donus yapılabilir cunku ilk grup da bayram zamani alinmisti sonrasinda aylar sonra bize donduler insallah hepimiz için en hayirlisi olur cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin umarim bir gun beraber de calisiriz ✨💝
Hayır öyle düşünmeyin lütfen sağlık konusunda hostes ya da host alımı gibi katı değiller. Umarım süreciniz su gibi akıp gider. Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Süreç konusunda da bize yardımcı oldunuz içimiz rahatladı. Herhangi bir haber duyum alırsanız lütfen bu formda aktif olur musunuz? Bekleyenler için çok zor biliyorsunuz siz de halimizden anlıyosunuz. İyi ki varsınız🩵🙏🏻

• Like
Tepkiler: admin ve yavrucin
merhaba ben baya erken gitmistim saat 10 da cagirilanlara bilgilendirme yapildi bi 10 kisi kadar vardi sonrasinda beni ve bir hanimefendiyi daha aldilar apron karti icin bilgilerimiz alindi. pazartesi gunu ise giris evraklarini teslim edecegiz. insan kaynaklarindan birine dönüş yapilmayanlari sordugumda da bilgisi olmadigini söyledi
Nasıl esenboga için ilan açılmadı ama şimdi oraya yönlendirildi bir bilginiz var mı

Hayır öyle düşünmeyin lütfen sağlık konusunda hostes ya da host alımı gibi katı değiller. Umarım süreciniz su gibi akıp gider. Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim. Süreç konusunda da bize yardımcı oldunuz içimiz rahatladı. Herhangi bir haber duyum alırsanız lütfen bu formda aktif olur musunuz? Bekleyenler için çok zor biliyorsunuz siz de halimizden anlıyosunuz. İyi ki varsınız🩵🙏🏻

cokk tesekkur ederim tabii ki bildigim her seyi aktarmaya çalışacağım. aylardir bekliyoruz insallah bekledigimize deger hayirlisiyla sonuclanir 🌸

Nasıl esenboga için ilan açılmadı ama şimdi oraya yönlendirildi bir bilginiz var mı
saw icin mulakata girmistik mulakattan sonra arayip " eskişehirde ikamet ediyorsunuz istanbul sabiha yerine esenbogayi düşünür müsünüz" dendi ben de kabul ettim o sekilde gelisti. sanırım sabiha icin kontenjan dolmus o yuzden bizi esenbogaya yönlendirdiler

saw icin mulakata girmistik mulakattan sonra arayip " eskişehirde ikamet ediyorsunuz istanbul sabiha yerine esenbogayi düşünür müsünüz" dendi ben de kabul ettim o sekilde gelisti. sanırım sabiha icin kontenjan dolmus o yuzden bizi esenbogaya yönlendirdiler
Çok teşekkür ederim, keşke bu durumu bilseydim ilanı kaçırmazdım bir senedir ankarayı bekliyordum, hayırlı olsun şimdiden hepinize🌸

• Love
Tepkiler: yavrucin
Teşekkür ederim korkma sağlık konusunda @Cozzyplane nin de dediği gibi çok katı değiller için rahat olsun. Bir gün yhmde mesai arkadaş oluruz umarım

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.