Pozisyon veya İlan Adı
yhm
İstasyon Adı
Ankara
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Yarın için bol şans ve lütfen bizlere bilgilendirme yapmayı unutmayın, bir umut bizler de bekliyoruz çünkü

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba hayırlı olsun. Tam umutlarımızın bittiği anda siz yazdınız. Umarım bizlere de dönüş yaparlar. 🙏
Ben siteye yeni katıldım ancak inanın umudumu hep diri tuttum çünkü olumsuzlar aradan çıktı ancak şöyle bir sorum olacak fikriniz var ise: Öncelikle esbde giren arkadaşlarımız var ancak neden istanbuldan aday çekiyorlar?

Ben siteye yeni katıldım ancak inanın umudumu hep diri tuttum çünkü olumsuzlar aradan çıktı ancak şöyle bir sorum olacak fikriniz var ise: Öncelikle esbde giren arkadaşlarımız var ancak neden istanbuldan aday çekiyorlar?
Ankara biraz farklı ilerliyor geçen sene kendi bünyesinden sınav mülakat yaptı bu sene ben de Ankara’da ikamet etmeme rağmen istanbulda girdim sınava. Net bir şey söyleyemiyorum

• Like
Tepkiler: Cozzyplane
merhaba ben baya erken gitmistim saat 10 da cagirilanlara bilgilendirme yapildi bi 10 kisi kadar vardi sonrasinda beni ve bir hanimefendiyi daha aldilar apron karti icin bilgilerimiz alindi. pazartesi gunu ise giris evraklarini teslim edecegiz. insan kaynaklarindan birine dönüş yapilmayanlari sordugumda da bilgisi olmadigini söyledi

• Like
Tepkiler: Cozzyplane
merhaba ben baya erken gitmistim saat 10 da cagirilanlara bilgilendirme yapildi bi 10 kisi kadar vardi sonrasinda beni ve bir hanimefendiyi daha aldilar apron karti icin bilgilerimiz alindi. pazartesi gunu ise giris evraklarini teslim edecegiz. insan kaynaklarindan birine dönüş yapilmayanlari sordugumda da bilgisi olmadigini söyledi
Merhaba gerçekten çok teşekkür ederim hayırlı olsun inşallah sizin için 🙏🏻 Umarım çok mutlu olursunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.