olumsuz sonuçlandı arkadaşlar, sizlerle tanışmak güzeldi. her şey gönlünüzce olsun

Sadece benimki mi olumlu oldu anlayamadım. Alım olacağı söylenmişti. Haklarınızı helal edin ne diyeceğimi bilmiyorum şuan 🥲
Tebrik ederim. Süreci baştan sona tek mesajda özetleyebilirseniz sevinirim. Gelecek senelerde deneyimleyecek arkadaşlara bir nebze yol haritası olmuş olur.

• Like
Tepkiler: qLfabi
Tebrik ederim. Süreci baştan sona tek mesajda özetleyebilirseniz sevinirim. Gelecek senelerde deneyimleyecek arkadaşlara bir nebze yol haritası olmuş olur.
Öncelikle teşekkür ediyorum; şu şekilde özetleyebilirim:

THY için İngilizce ve genel yetenek testlerine girdim ve her iki testi de rahatlıkla, zamanında tamamladım. Ardından video mülakata katıldım; sorulara gayet sakin ve dolu dolu cevaplar verdiğimi düşünüyorum. Daha sonra İngilizce online mülakata girdim; belirtilen sürenin biraz üzerinde konuşmuş olsam da, oldukça keyifli bir sohbet havasında geçti.

Bunun ardından kurul mülakatı için bir davet aldım, ve mülakat çok çok iyi geçti. Son olarak, teknik başkanlık birimindeki amirlerle birim mülakatı yapıldı. Bu mülakatta çok sayıda teknik soru soruldu; çoğunu bilmekle birlikte, tabii ki takıldığım yerler de oldu.

Sürecin sonunda olumlu bir mail aldım ve THY’nin gerçekten objektif bir değerlendirme yaptığını düşünüyorum. Bu süreçten geçecek arkadaşlara da başarılar diliyorum. Benim açımdan en zor kısmın birim mülakatı olduğunu söyleyebilirim.

• Like
Tepkiler: admin

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.