Teknik fonksiyonu seçen hiç kimseyle bu forumda veya başka kanallarda karşılaşmadim fakat hâlâ benim birimim için mülakatların devam ettiğini söylediler. Bu da insanın aklına başvuru sayısının fazla olduğunu getiriyor tabiki
Bir de take off programları da var onlar da dahil olabilir

Arkadaşlar bir de lokasyon olarak 3 yer söylediler bana; Sabiha, Atatürk havalimanı ve İstanbul havalimanı sizde de durum böyle midir?

Arkadaşlar bir de lokasyon olarak 3 yer söylediler bana; Sabiha, Atatürk havalimanı ve İstanbul havalimanı sizde de durum böyle midir?
bana bir şey söylenmedi, ben de sormadım hiç aklıma gelmedi. fakat mülakatına girdiğim birim genel yönetim binasında faaliyet gösteriyor, muhtemelen orası olacak

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.