Arkadaslar m1a metrosu dtm direk gider diyor bu şekilde gitsek direk önünde mi iniyoruz yoksa yürüme var mı arasında?

Ben Sultanbeyli'den geleceğim ilk metro ile ( sabah 6 da ilk metro) aşağı yukarı 8 - 8.10 arasında varırım oraya. herhangi bir esneme vs oluyor mu saatte? Var mı ya da eğitimde benim gibi bu taraflardan gelen?

• Like
Tepkiler: Apaches1921
Ben Sultanbeyli'den geleceğim ilk metro ile ( sabah 6 da ilk metro) aşağı yukarı 8 - 8.10 arasında varırım oraya. herhangi bir esneme vs oluyor mu saatte? Var mı ya da eğitimde benim gibi bu taraflardan gelen?
Maltepe'den geleceğim. Sanırım denemeden net bir şey söylemek mümkün değil konuyla alakalı.Yarın belli olur.

Şuan aynı sorunu bende düşünüyorum en azından servis verseler iiyi olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.