merhabalar, ilk 3 gün idtmde toplu olarak eğitim alacaksınız konferans salonunda. ondan sonra gruplara ayrılıp daha küçük sınıflara dağılacaksınız. isg, kurum kültürü gibi dersler bu 3 gün içinde verilecek. ondan sonra modül modül işinizle alakalı dersler göreceksiniz ve modüllerden sonra sınavlarınız olacak. eğitiminiz bittikten sonra igada iş başı eğitmenlerinden dersler aldıktan sonra yaklaşık 1 ay deneyimli bir çalışan ile birlikte çalışıp işe alışacaksınız. eğitim sürecinizde asgari alıp ulaşımınızı kendiniz sağlayacaksınız.
Peki eğitimde ücreti başladıktan sonra ne zaman aldınız?

idtmde olan eğitimde 40 dakika ders 20 dakika ara gibi oluyor. duruma göre ara 10 dakika veya 30 dakika olarak değişebiliyor. anlaştıkları bir restoran var hazır açık büfe yemek hazırlıyor kendiniz seçip imza atıyorsunuz ücret ödenmiyor
Ders konuları nelerdi? yani ne öğretiyorlar? kısaca bahsedebilir misiniz?
Bilet kesme, galiba bilet programını kullanmayı, başka? 3 haftada ne öğreneceğiz?

Ders konuları nelerdi? yani ne öğretiyorlar? kısaca bahsedebilir misiniz?
Bilet kesme, galiba bilet programını kullanmayı, başka? 3 haftada ne öğreneceğiz?
yhm içeriğini bilmiyorum harekat için eğitimdeyim ben, sadece tanıştığım arkadaşlardan biliyorum maalesef
yhm için mi söylüyorsunuz bu bilgileri yoksa ramp için mi . Aralarında fark var mı ders içeriği dışında saatleri günleri nasıl eğitim yeri vs aynı mı yoksa farklı mı
ramp hakkında bilgim yok yhm ve harekat memurluğu için ortak konuşuyorum. yhm eğitimini alanlar 5dk uzaklıktaki farklı binadalardı. şu an idtmdeler harekat eğitimi alanlarla beraber

Evet arkadaşlar eğitim sürecini tecrübe etmiş arkadaşlar vaktini ayırıp bilgi verebilir mi egitimler nasıl ilerliyor içeriği nasıl sınav vs oluyor mu,eğitim sürecinde herhangi bir yan hakkınız var mı servis,yemek vs teşekkürler şimdiden
haftaiçi 5 gün, çok küçük bir ihtimal ctesi de olabilir. 8:00-8:30da başlar 15:30-17:00 arası biter

sınavdan kalma durumu zor olur eğitmenler çok iyi dersleri dinleyip not alırsanız neredeyse imkansız

idtmde geçirdiğiniz vakit için servis yok ama eğitim sürecinizde igaya gitmeniz gerektiği durumlarda idtmden servis kalkıyor bazı durumlarda sghmde de eğitim olabiliyor sınıf yetersizliği vs. ona da idtmden servis kalkıyor. o yüzden 8de orada olmanız isteniyor
IDTM'den İgaya ne kadarda gidiyor servis bir bilginiz var mı acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.