Merhaba 7 gün sonra tam bir ay olucak evrak teslim edeli ve eğitim için hala aranmadım ciddi anlamda stres yapmaya başladım geçen gün arkadaşım teslim etti 15 güne sonuç gelir demişler ona aramayacaklar gibi bi ihtimal kafamı karıştırıyor bekledikçe stres yapıyorum bi bilgisi olan var mı yeni eğitim sınıf açılma tarihi hakkında
Yeni bir eğitim sınıfı açılınca ararlar.
2 mayısta bi grup bitiyor forumda öyle okudum Eğer 5 mayısta yeni bir eğitim sınıfı açarlarsa cuma ya da cumartesi aranırız diye düşünüyorum bende evrak teslimi yaptım bekliyorum.

Merhaba 7 gün sonra tam bir ay olucak evrak teslim edeli ve eğitim için hala aranmadım ciddi anlamda stres yapmaya başladım geçen gün arkadaşım teslim etti 15 güne sonuç gelir demişler ona aramayacaklar gibi bi ihtimal kafamı karıştırıyor bekledikçe stres yapıyorum bi bilgisi olan var mı yeni eğitim sınıf açılma tarihi hakkında
Evrak teslimi ne zaman oluyor en basíndan súreci anlatírmsnz ben daha yeni múlakata girecegím.?

Hayır normalde 2 sinde bitiyordu bu hafta cuma cmt tekrar eğitim alıyoruz lakin bitis tarihini söylemediler ama son bir eğitim kaldı pzt sahaya iniyoruz havalimanına geçiyoruz yani baska sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım
Eğitiminiz kaç gün sürdü acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.