Hayır normalde 2 sinde bitiyordu bu hafta cuma cmt tekrar eğitim alıyoruz lakin bitis tarihini söylemediler ama son bir eğitim kaldı pzt sahaya iniyoruz havalimanına geçiyoruz yani baska sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım
Hayır normalde 2 sinde bitiyordu bu hafta cuma cmt tekrar eğitim alıyoruz lakin bitis tarihini söylemediler ama son bir eğitim kaldı pzt sahaya iniyoruz havalimanına geçiyoruz yani baska sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım
Peki hocalarınıza sorma şansınız var mı bizim için lütfen tekrar bir eğitim sınıfı açılacakmıymış? Biz aylardır bekliyoruz yani ne yapalım nasıl hareket edelim inanın sadece bekliyoruzHayır normalde 2 sinde bitiyordu bu hafta cuma cmt tekrar eğitim alıyoruz lakin bitis tarihini söylemediler ama son bir eğitim kaldı pzt sahaya iniyoruz havalimanına geçiyoruz yani baska sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım
Biz eğitimdeykrn bir gün ik müdürü ile eğitim müdürü gelip biraz denetleme biraz oryantasyon gibi yarım gün geçirdik kendileriyle. Tanıştık ettik baya uzun sohbet ettik 150 kişiyle . Ve o gün ik müdürüne işkur iep kabul edenler etmeyenler şöyle mi böyle mi soruları başladı. İk müdürümüz işkur ile yapılan işbirliğinin iptal edildiğini mülakatta işkur kabul edenle etmeyenin bir farkının olmadığını söyledi. Mülakat vakti işkur ile bir işbirlikleri varmıs maasın yarısının işkur yarısının tgs ödeyecekmis ancak uzlasmaya varamamıslar o sebeple iptal edilmis. Bu kadar yazdıktan sonra sorunuzn bununla alakalı olmadığını gördüm ama silmeyim cevabı yine de okuyan olur. Dediğinizi de hic hatırlamıyorum maalesefSizin İşkur sayfanızda başvuru görünüyor muydu eğitim için çağrı almadan önce? Bazı arkadaşlarda var ama bende yok anlayamadım durumu. İK ya ulaşamadığımız için soramıyoruz maalesef telefon gelir umuduyla bekliyoruz bakalım.
Hayır almadım ama dtmye eğitim icin yolum düserse sorayım cevabı yazarım burayaCevabınız için çok teşekkürler. Bir sonraki eğitim sınıfının ne zaman açılacağı konusunda bilginiz var mı? Eğitimde olduğunuz için belki bir duyum almış olabilirsiniz diye sormak istedim![]()
Sizi cok iyi anlıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin belirsizlik bence olumlu olumsuz cevaptan cok daha kötüPeki hocalarınıza sorma şansınız var mı bizim için lütfen tekrar bir eğitim sınıfı açılacakmıymış? Biz aylardır bekliyoruz yani ne yapalım nasıl hareket edelim inanın sadece bekliyoruz![]()
Yani 30 gün sigortalı olma durumu denen bir şey yok değil mi artık?Biz eğitimdeykrn bir gün ik müdürü ile eğitim müdürü gelip biraz denetleme biraz oryantasyon gibi yarım gün geçirdik kendileriyle. Tanıştık ettik baya uzun sohbet ettik 150 kişiyle . Ve o gün ik müdürüne işkur iep kabul edenler etmeyenler şöyle mi böyle mi soruları başladı. İk müdürümüz işkur ile yapılan işbirliğinin iptal edildiğini mülakatta işkur kabul edenle etmeyenin bir farkının olmadığını söyledi. Mülakat vakti işkur ile bir işbirlikleri varmıs maasın yarısının işkur yarısının tgs ödeyecekmis ancak uzlasmaya varamamıslar o sebeple iptal edilmis. Bu kadar yazdıktan sonra sorunuzn bununla alakalı olmadığını gördüm ama silmeyim cevabı yine de okuyan olur. Dediğinizi de hic hatırlamıyorum maalesef
İşkurla anlaşma sağlanamamıs yani iep kabul edenle etmeyenin bir farkı yok dedi ik müdürüYani 30 gün sigortalı olma durumu denen bir şey yok değil mi artık?
Arkadaşlar mülakata çagırıldım dövme çok problem oluyormuNe zaman başvurdunuz ?
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz inankiSizi cok iyi anlıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin belirsizlik bence olumlu olumsuz cevaptan cok daha kötü
Hocalar cok kalabalık onların bilgisi olduğunu sanmıyorum cünkü her gün farklı eğitim alıyoruz onlara da son an planlama dönüyormus öyle dediler derste. Ama hala evrak teslim eden insanlar var ikya eğitimi aynı binada aldığımız icin görüyoruz onları yani sürec hala devam ediyor umutsuz olmayalım dua edin bol bol hakkımızda hayırlısı olsun
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.