Ja1903

Üye
29 Nis 2024
51
10
35
Merhaba normalde eğitim 2 mayıs da biteceği söyleniyordu ama deprem dolayısıyla bu sarktı heralde eğitimde olan biri varsa eğitimlerin ne zaman biteceği hakkında bilgi verebilir mi? Dönüşler heralde eğitimler bitince başlar diye tahmin ediyorum o yüzden soruyorum .

• Like
Tepkiler: powerpuff
Merhaba normalde eğitim 2 mayıs da biteceği söyleniyordu ama deprem dolayısıyla bu sarktı heralde eğitimde olan biri varsa eğitimlerin ne zaman biteceği hakkında bilgi verebilir mi? Dönüşler heralde eğitimler bitince başlar diye tahmin ediyorum o yüzden soruyorum .
Siz ne zaman başvurdunuz birde ramp için miydi

Ne zaman başvurdunuz ?

Merhaba Yhm için 26 martta mülakata girdim herhangi bir dönüş olmadı bekliyorum ben ve benim gibi arkadaşlar da bekliyor İstanbul Yhm Eğitimleri ne zaman bitiyor? Muhtemelen yukarıdaki arkadaşımızda Yhm için soruyor

normalde 29 unda bitiyordu zaten depremden dolayı 2 mayısta bitiyor.

• Like
Tepkiler: powerpuff
Merhaba Yhm için 26 martta mülakata girdim herhangi bir dönüş olmadı bekliyorum ben ve benim gibi arkadaşlar da bekliyor İstanbul Yhm Eğitimleri ne zaman bitiyor? Muhtemelen yukarıdaki arkadaşımızda Yhm için soruyor
Ne zaman başvurdunuz ve ne zaman mülakata çağırdılar süreç takibi için yardımcı,olurmsunuz 19,nisanda başvurdum ne zaman çağrı gelir?

Hayır normalde 2 sinde bitiyordu bu hafta cuma cmt tekrar eğitim alıyoruz lakin bitis tarihini söylemediler ama son bir eğitim kaldı pzt sahaya iniyoruz havalimanına geçiyoruz yani baska sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım
Sizin İşkur sayfanızda başvuru görünüyor muydu eğitim için çağrı almadan önce? Bazı arkadaşlarda var ama bende yok anlayamadım durumu. İK ya ulaşamadığımız için soramıyoruz maalesef telefon gelir umuduyla bekliyoruz bakalım.

Hayır normalde 2 sinde bitiyordu bu hafta cuma cmt tekrar eğitim alıyoruz lakin bitis tarihini söylemediler ama son bir eğitim kaldı pzt sahaya iniyoruz havalimanına geçiyoruz yani baska sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım
Cevabınız için çok teşekkürler. Bir sonraki eğitim sınıfının ne zaman açılacağı konusunda bilginiz var mı? Eğitimde olduğunuz için belki bir duyum almış olabilirsiniz diye sormak istedim🙂

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.