Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
merhaba, kabin temel eğitimleriniz başladı mı nasıl geçiyor ortam nasıl, eğitime başlayan kaç sınıf mevcut, ne kadar sürcekmiş müsaitseniz bilgi verebilir misiniz

merhaba, kabin temel eğitimleriniz başladı mı nasıl geçiyor ortam nasıl, eğitime başlayan kaç sınıf mevcut, ne kadar sürcekmiş müsaitseniz bilgi verebilir misiniz
Merhaba evet başladı eğitimdeyiz güzel geçiyor 20 kişilik bi sınıfımız var 1.5 ay süren bi eğitim olacak kabin amirliği için başvuran deneyimli adaylarla eğitim görüyoruz onların bilgi birikimleri de bizler için kıymetli oluyor

• Like
Tepkiler: lux ve admin
Merhaba evet başladı eğitimdeyiz güzel geçiyor 20 kişilik bi sınıfımız var 1.5 ay süren bi eğitim olacak kabin amirliği için başvuran deneyimli adaylarla eğitim görüyoruz onların bilgi birikimleri de bizler için kıymetli oluyor
Eğitim alanına servisle mi gidiyorsunuz

Otel konaklamasını ne zaman vermeye başladılar size

Eğitim başlamadan bir önceki gün, servis yok 10-15 dk yürüme mesafesi
Birde ankaradaki isg eğitimi için gittiğinizde hangi otelde kaldınız benimde orda otelde kalmam gerekcekte son olarak oryantasyon etkinliğinde neler hakkında bilgi veriyorlar neler oluyor

Birde ankaradaki isg eğitimi için gittiğinizde hangi otelde kaldınız benimde orda otelde kalmam gerekcekte son olarak oryantasyon etkinliğinde neler hakkında bilgi veriyorlar neler oluyor
Eğer ESB base isen Ankara’da otel verilmiyor kendi imkanlarınla otelde kalıyorsun genel bilgiler veriyorlar çok önemli değil oryantasyon zaten sınıfta tanımadığın bölümden kişiler kaptan pilotlar yer personeli falan da oluyor ondan sonrası önemli

• Like
Tepkiler: MrFly

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.