Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
6 şubatta olumlu olduğunu söylediler saat 11:00 gibi + pasaport , eğitim ve iş durumumla ilgili bilgi istediler. Eğitim maili bekliyorum.

Ben bir şeyi merak ediyorum çalıştığımız işten istifa hangi aşamada oluyor? Sağlıktan sonra mi?
Sağlıktan sonra sizi arayıp istifa etmenizi söylüyorlar ihbar süreniz varsa onun içinde resmi çıkış tarihiniz hakkında ekstra bilgi maili atmanız gerekiyor

Sağlıktan sonra sizi arayıp istifa etmenizi söylüyorlar ihbar süreniz varsa onun içinde resmi çıkış tarihiniz hakkında ekstra bilgi maili atmanız gerekiyor
Merhaba sizin bugün isg eğitimi başlıyordu. Nasıl geçiyor neler konuşuldu vs paylaşabilir misiniz

• Like
Tepkiler: lux
Merhaba sizin bugün isg eğitimi başlıyordu. Nasıl geçiyor neler konuşuldu vs paylaşabilir misiniz
Merhaba daha önce iş deneyiminiz varsa işe girişte yapılan genel bilgilendirmeler oluyor ya isgnin o tarzda basit konuların olduğu şeyler işlendi, bizimle beraber eğitim alanlar arasında sanırım geçiş yapan kaptan pilotlar ve f.o pilotlar var onların tecrübeleri kabin amirlerinin tecrübeleri yaşadıkları sorunlardan vs bahsedildi

Eğitim kaç gün acabanne kadar sürdü ders, bir de görsellerle nasıl giyinmek gerektiği maili gelecek demiştiniz öle bir mail geldi mi ? Gerçekten klasik mi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.