Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

fılayır

Üye
10 Ara 2025
84
20
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba Ajet kabin eğitimi için hala bekleyen var mı sizce ne zaman çağırırlar eğitime bildiğim kadarıyla şuan eğitime başlayanlar var diğerleri ne zaman çağrılır bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim.

Ben de sizin gibi mail bekliyorum nisan ortası, en kötü ihtimalle sarkarsa mayıs başı gibi eğitiminiz başlar demişti ik aradığında. Her gün mail yenileyip duruyorum. Muhtemelen eğitim grubu için belli bi sayıya ulaşmayı bekliyorlar

Keşke eğitim için bekleseydim .daha olumlu olumsuz dönüş almadım.😏benim gibi bekleyenlerde var.

Valla iş teklifinde iş teklifini kabul ettiğiniz takdirde mart ayı içinde başlayacak gibi bir şey vardı. İşi gücü de bıraktık bekliyoruz 😂 ben geçen günlerde mail attım planlanıyor minvalinde bir mail aldım.

Thydeki cadet süreçlerinin iptal olmasından sonra bizim eğitimlerimizde bi aksama olmaz değil mi? 2 haftadır eğitim beklediğimiz için endişelendim ben biraz

Thydeki cadet süreçlerinin iptal olmasından sonra bizim eğitimlerimizde bi aksama olmaz değil mi? 2 haftadır eğitim beklediğimiz için endişelendim ben biraz
Sanmıyorum onlar alım sürecindeydi siz ise imzaları attınız iş teklifini kabul edip eğitim planlamasıda gecikmez aktif olarak eğitim alan sınıflar bitirmeden planlanır

• Like
Tepkiler: fılayır
Sanmıyorum onlar alım sürecindeydi siz ise imzaları attınız iş teklifini kabul edip eğitim planlamasıda gecikmez aktif olarak eğitim alan sınıflar bitirmeden planlanır
Ben de öyle düşünüyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.